Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu le spune șefilor Rapidului ce trebuie să facă pentru ca Rrahmani să nu plece în Bundesliga!

Adrian Mutu a vorbit despre oferta din Bundesliga pe care Rapidul o are pe Rrahmani. "Briliantul" e de părere că atacantul ar trebui ţinut cu orice preţ în Giuleşti.
24.04.2024 | 18:24
Adi Mutu le spune sefilor Rapidului ce trebuie sa faca pentru ca Rrahmani sa nu plece in Bundesliga
Adi Mutu le spune șefilor Rapidului ce trebuie să facă pentru ca Rrahmani să nu plece în Bundesliga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a impresionat în SuperLiga în acest sezon. Iar ofertele pe adresa kosovarului nu întârzie să apară. Atacantul Rapidului are o ofertă din Bundesliga, de la Werder Bremen, şi ar putea pleca în vară.

Adi Mutu le spune șefilor Rapidului ce trebuie să facă pentru ca Rrahmani să nu plece în Bundesliga!

Adrian Mutu a comentat la FANATIK SUPERLIGA interesul din Bundesliga pentru Rrahmani. “Briliantul” le-a transmis şefilor de la Rapid ce trebuie să facă pentru a-l păstra pe atacant şi în sezonul viitor:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare un atacant foarte bun. Cred că e cel mai bun “număr 9” din campionatul nostru. Eu cred că aici depinde mai puţin de Rrahmani, ci de planurile de viitor pe care şi le-a făcut Rapidul pe viitor.

Ţi-ai găsit un atacant aşa cum a fost Dugandzic în sezonul trecut, îl ai pe Rrahmani şi cred că ar fi bine să îl ţii. Chiar dacă Rapidul trece printr-un moment greu şi multă lume se aştepta ca echipa să fie campioană sau să se lupte la titlu până în ultima etapă, eu cred că, în general, este în grafic.

ADVERTISEMENT

Este al treilea sezon în SuperLiga, iar în următorul sezon ar trebui să fie un push din partea acţionarilor şi să fie o îmbunătăţire foarte mare la nivel de echipă, de ce înseamnă jucători, pentru a putea ataca titlul.

“Nu l-aş da pe Rrahmani în niciun caz. Bineînţeles, depinde şi de ofertă”

Eu cred că acum, între 3 şi 5 ani, e vremea ca Rapid să atace titlul. Au fost ajustări în aceşti trei ani, sita cerne în fiecare sezon şi se schimbă jucători din şase în şase luni.

ADVERTISEMENT

Se va face o analiză foarte bună şi sinceră pentru a putea ţine în lot doar jucătorii care contează. Nu l-aş da pe Rrahmani în niciun caz. Bineînţeles, depinde şi de ofertă.

Eu nu cred că acum acţionariatul Rapidului are nevoie de ajutor din punct de vedere financiar. Dimpotrivă, îşi pot permite să îl ţină pe Rrahmani. Şi trebuie un push pentru a aduce alţi jucători lângă Rrahmani pentru a putea ataca titlul la anul.

ADVERTISEMENT

“Doar aşa poţi să îi ştergi nemulţumirea de a juca într-un campionat ca Bundesliga”

Este şi acest risc. Bineînţeles că poţi să-i spui “nu” unui jucător doar prin motivare financiară. Doar aşa poţi să îi ştergi nemulţumirea de a juca într-un campionat ca Bundesliga.

Acuma, vedem. Trebuie să vină cu o contraofertă dacă aceasta este reală. Pe plan financiar este mult mai mare decât ceea ce primeşte acum la Rapid, iar, cum v-am spus, plăteşti să rămână. 

Îl mulţumeşti pe jucător pe plan financiar. Pe lângă faima şi, bineînţeles, importanţa campionatului german, pentru jucător contează mult şi partea financiară. Dacă va fi mulţumit financiar, va pune pentru moment, pe pauză, acea dorinţă de a ajunge într-un campionat mai puternic”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu le spune șefilor Rapidului ce trebuie să facă pentru ca Rrahmani să nu plece în Bundesliga!

ADVERTISEMENT
Tags: