Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 25 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după Farul – Rapid și Sepsi – FCSB

Fanatik SuperLiga revine cu o ediție specială, joi, 25 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici are alături invitați de top după Farul - Rapid și Sepsi - FCSB.
24.04.2024 | 19:07
Fanatik SuperLiga joi 25 aprilie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala cu invitati de top dupa Farul  Rapid si Sepsi  FCSB
Fanatik SuperLiga, joi, 25 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după Farul - Rapid și Sepsi - FCSB. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță, joi, 25 aprilie, ora 10:30, cu o ediție specială, de-a dreptul incendiară, după derby-urile etapei cu numărul 6 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu analiza duelurilor de foc Farul – Rapid și Sepsi – FCSB.

Fanatik SuperLiga, joi, 25 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după Farul – Rapid și Sepsi – FCSB

FANATIK SUPERLIGA, așa cum obișnuiește, programează ediții speciale în jurul celor mai tari meciuri din fotbalul românesc. Marți, miercuri și joi au loc partide incendiare ale etapei intermediare, cea cu numărul 6 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Se anunță o ediție de FANATIK SUPERLIGA de-a dreptul incendiară, cu reacții, comentarii și analize pe măsură după cele mai controversate faze ale etapei. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede în direct pe www.fanatik.ro și în weekend la TV pe Prima Sport 1.

Horia Ivanovici vă așteaptă cu invitați de top după derby-urile Farul – Rapid și Sepsi – FCSB. Echipa patronată de Gigi Becali poate deveni matematic campioană la finalul acestei runde. FCSB are nevoie de victorie cu Sepsi și de un pas greșit, joi seară, al Universității Craiova cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Alături de Horia Ivanovici, în platou vor fi prezenți invitații de top Nicolae Dică, Giani Kiriță, Robert Niță și Alin Buzărin. De asemenea, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, joi, 25 aprilie, ora 10:30. Spectacolul este garantat

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT