Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț oficial despre postul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. “O să analizăm. Sunt mai mulți vinovați, asta e situația” Video exclusiv

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Mirel Rădoi la echipă după eșecul cu FCU Craiova 1948.
05.12.2022 | 11:32
Anunt oficial despre postul lui Mirel Radoi la Universitatea Craiova O sa analizam Sunt mai multi vinovati asta e situatia Video exclusiv
La FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu a oferit detalii despre situația lui Mirel RĂdoi la Universitatea Craiova. Sursă foto: Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a cedat pentru prima dată în derby-ul cu FCU Craiova 1948, scor 0-2, iar Mirel Rădoi este deja sub presiune. Ultimele sale decizii, inclusiv pedepsirea unor jucători, în frunte cu Andrei Ivan, nu par să dea roade. Iar echipa nu se exprimă așa cum și-ar dori fanii și conducerea.

Sorin Cârțu, despre situația lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova: “Postul lui nu este amenințat!”. Ce problemă a remarcat la echipă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu a vorbit despre problemele echipei și despre situația lui Mirel Rădoi. A admis că Universitatea Craiova are o cădere inexplicabilă la începutul reprizei secunde, situație care se repetă deja la multe meciuri.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Pe de altă parte, deși admite problemele de la echipă, Sorin Cârțu insistă că nu se pune problema ca Mirel Rădoi să fie demis. Asigură că antrenorul are sprijin total din partea conducerii, dar că echipa are mare nevoie de victorii în următoarea perioadă.

“Trecem printr-o perioadă, s-a întâmplat la meciul ăsta. Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, despre perioada mai puțin bună a Universității Craiova: “Au fost puncte pe care le-am avut în mână cu Rapid și la Târgoviște, acum s-a întâmplat asta”

Sunt două goluri primite după pauză, până în minutul 60. A nu știu câta oară când echipa iese de la pauză după o repriză în care am dominat și până în minutul 60 primim două goluri. Să o rezolv eu din birouri? Și antrenorul încearcă asta, probabil și jucătorii.

Nu este nici 0,00… postul lui Rădoi amenințat. O să analizăm, știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați, participăm toți cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid și cu Târgoviște și acum s-a întâmplat asta”, a explicat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu le-a transmis jucătorilor care au fost pedepsiți de Mirel Rădoi, în frunte cu Andrei Ivan, că răspunsul cel mai bun trebuie să îl dea pe teren. “Nu cred că este o problemă între Mirel și jucători. Sunt unii care apar după o întrerupere provocată de accidentări, este diferență de ritm de joc.

Sorin Cârțu recunoaște că a fost afectat după eșecul cu rivala FCU Craiova 1948: “Mă doare că ne-au bătut prima oară!”

Chiar și jucătorii care au fost pedepsiți să înțeleagă că nu a fost pe nemeritat. A vrut să îi ambiționeze pentru ceea ce urmează. Am discutat și cu Ivan, nu sunt reticenți. O să joace Ivan, cea mai bună înțepătură pentru atacant este să dea gol. Dacă vor să zică ceva și sunt nemulțumiți de Rădoi, să arate pe teren”.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu a recunoscut că a fost afectat de înfrângerea contra rivalei și că a evitat să urmărească reacții după CS Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 0-2. Ba chiar a recunoscut că era mulțumit cu un egal și a remarcat o tacitcă prin care adversarii au pus probleme echipei sale.

“Am câștigat și noi de trei ori, acum s-au bucurat ei. Eu aș fi fost mulțumit și cu un egal. E dreptul lor să se bucure și să exploateze momentul. Mă doare că ne-au bătut prima dată. Ne doare și sâmbătă, și duminic, luni, marți.

Nu m-am uitat cum s-a bucurat Mititelu. Nu citesc, nu mă mai uit o săptămână. Nu știu dacă a fost întâmplător sau premeditat echipa adversă, dar ne-a pus în dificultate. Nu mai spun, ca să nu facă și alții la fel”, a mai spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT