Sport

Mirel Rădoi, certat de fani după Universitatea Craiova – FC U 0-2. Ce i-au reproșat ultrașii olteni și reacția tehnicianului la interviuri

Fanii echipei lui Mihai Rotaru au explodat după înfrângerea din meciul Universitatea Craiova - FC U 0-2 și l-au certat chiar pe gazon pe Mirel Rădoi.
03.12.2022 | 22:43
Mirel Radoi certat de fani dupa Universitatea Craiova  FC U 02 Ce iau reprosat ultrasii olteni si reactia tehnicianului la interviuri
Fanii echipei lui Mihai Rotaru au explodat după înfrângerea din meciul Universitatea Craiova - FC U 0-2 și l-au certat chiar pe gazon pe Mirel Rădoi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Trupa lui Nicolo Napoli s-a impus cu 2-0 în derby-ul Olteniei și a obținut primul succes din istorie în fața marii rivale.

Fanii l-au certat pe Mirel Rădoi la finalul derby-ului Universitatea Craiova – FC U 0-2

La finalul partidei Universitatea Craiova – FC U 0-2, din etapa a 19-a din SuperLiga, Mirel Rădoi a fost certat de proprii fani pentru jocul modest al echipei, rezultatele nesatisfăcătoare, dar mai ales pentru eșecul din derby.

ADVERTISEMENT

După ultimul fluier al arbitrului Andrei Chivulete, Rădoi, împreună cu jucătorii, au mers să salute de galerie, dar în momentul în care s-a apropiat de gard tehnicianul a fost apostrofat de suporterii Universității.

Ultrașii i-au reproșat faptul că în mandatul său a venit prima înfrângere din istorie în fața marii rivale din oraș. În ciuda faptului că acuzele erau destul de vehemente, antrenorul nu a reacționat în niciun fel și acest lucru a dus până la urmă la calmarea spiritelor.

ADVERTISEMENT

Singura soluție ca Universitatea Craiova să marcheze

La interviurile de după joc, Mirel Rădoi a fost mult mai calm decât de obicei, dar tot a făcut câteva reproșuri la adresa jucătorilor săi, considerând că aceștia au fost mult prea lenți. ”Am fost neinspirați și foarte lenți, previzibili. Mă aștept din partea jucătorilor care intră de pe bancă să facă mai multe.

În seara asta am luat foarte puține acțiuni unu contra unu, foarte lenți, neîncrezători. În timpul meciului, de la primele ocazii, le-am spus și jucătorilor să fim atenți să nu primim gol că părea un meci de 0-0, în care nu ne intră nimic.

ADVERTISEMENT

Părea că putem să marcăm doar din penalty. Deocamdată nu am simțit nimic, dacă ei simt și nu spun, nu e problema mea. Nu cred că asta (n.r. – ultimele decizii pe care le-a luat la nivelul lotului) a făcut ca noi să luăm gol în minutul 90 cu Chindia.

Nu cred că lucrurile astea au afectat atmosfera la echipă. V-am spus, eu de pe bancă am simțit că e un meci de 0-0, o seară în care nu prea ne iese nimic”, a declarat tehnicianul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Unde crede Rădoi că s-a făcut diferența

Rădoi a mărturisit că se aștepta să vină și prima înfrângere după seria bună, dar și-ar fi dorit ca aceasta să nu apară în derby: ”Baiaram a avut câteva ocazii, dar a fost neinspirat. Până la urmă, eu nu sunt inspirat la alegerea căpitanilor de echipă. Meciul trecut Screciu a luat roșu, acum Baiaram a ratat.

Echipa asta nu a câștigat 20 de meciuri în nu știu câți ani. Momentul ăsta (n.r. – să piardă după 8 meciuri fără eșec) trebuia să vină, chiar dacă nimeni nu voia în seara asta. Dar odată și odată trebuia să vină și înfrângerea.

Nu puteam să terminăm campionatul fără înfrângere. Au avut un plus de motivație, au știut să sufere mai mult ca noi, au înțeles mai bine acest derby. Noi am crezut că, prin prisma primei reprize foarte bune, a doua să fie doar o simplă formalitate”.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT