Life

Kate Middleton, mesaj tulburător de încurajare de la o vedetă care se luptă cu cancerul de ani buni. ”O lecție pentru noi toți”

Kate Middleton trece prin momente grele în această perioadă, ea dezvăluind, public, că este bolnavă de cancer, o veste care a provocat consternare și dezbateri pe tot mapamondul.
30.03.2024 | 16:55
Kate Middleton mesaj tulburator de incurajare de la o vedeta care se lupta cu cancerul de ani buni O lectie pentru noi toti
Soția prințului William, moștenitorul tronului britanic, Kate Middleton a anunțat de curând că suferă de cancer și a spus cum le-a explicat copiilor ce se petrece cu ea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția prințului William, moștenitorul tronului britanic, Kate Middleton a anunțat de curând că suferă de cancer. Vestea a provocat dezbateri la nivel mondial, iar încurajările pentru prințesa de Wales au venit din toate colțurile lumii.

O vedetă suferindă, mesaj de încurajare pentru Kate Middleton

Shannen Doherty, celebra Brenda din Beverly Hills, suferă de cancer de nouă ani. Ea i-a transmis un mesaj tulburător prințesei britanice Kate Middleton. Difuzat prin intermediul conturilor de socializare, mesajul de încurajare s-a viralizat rapid.

ADVERTISEMENT

Actrița care a trecut prin operații complexe și tratamente crunte e vizibil deranjată de toate teoriile care au apărut înainte și după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer.

Mai mult, Shannen Doherty speră că scandalul din jurul stării de sănătate a prințesei să nu îi facă și mai mult rău. Ba chiar, explică ea, celor care doar asta fac și dezbat diverse teorii ar trebui să fie rușinați de ei.

ADVERTISEMENT
Shannen Doherty
Shannen Doherty, celebra Brenda din Beverly Hills, mesaj de încurajare pentru Kate Middleton / Fotomontaj: Fanatik

,,A fi o persoană publică nu înseamnă că publicul deține acea persoană. Toți avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat. Toate aceste teorii ale conspirației și curiozitatea morbidă a celor din jur au forțat-o pe această persoană să dea explicații înainte de a se împăca cu situația și de a le explica copiilor ei.

”Asta să fie o lecție pentru noi toți”

Mă rog ca asta să fie o lecție pentru noi toți. Este necesar să respectăm intimitatea unor persoane când pur și simplu nu doresc să fie expuse. Prințesă Kate, îți admir puterea pe care o ai, având în vedere prin câte a trebuit să treci în timp ce te luptau cu cancerul”, a spus Shannen Doherty.

ADVERTISEMENT

De altfel, mesajul postat de Shannen Doherty vine după ce, de curând, soția prințului William a explicat cum le-a spus copiilor că este bolnavă. ”Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, le-ar fi spus Kate celor trei copii pe care îi are cu viitorul rege al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, vizată de teorii conspiraționiste

După ce prințesa de Wales a anunțat că suferă de cancer, au apărut nenumărate teorii ale conspirației. Printre acestea, unele susțin că în puținele imagini cu ea în public e o sosie a lui Kate Middleton. E adevărat, familia regală a comunicat foarte puțin pe tema stării de sănătate ale prințesei.

De la începutul anului au fost făcute doar câteva anunțuri. Printre acestea a fost unul referitor la operația abdominală pe care Kate Middleton a suportat-o în ianuarie. Pe atunci, ea anunța că are nevoie de o perioadă mai lungă de repaos și că speră că își va relua îndatoririle regale după Paște.

Apoi, pe 22 martie, Kate Middleton a anunțat că are cancer. De altfel, pare-se, ea trece deja prin istovitoare ședințe de chimioterapie. ”Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a mai spus ea într-un mesaj video.

ADVERTISEMENT