Sport

Anunț triumfător al lui Gigi Becali: “Cu el în echipă, nu mi-e frică de nimic!”. I-a semnat sentința lui Tavi Popescu. Video

Gigi Becali a vorbit într-o conferință de presă despre prestația jucătorilor săi în FCSB - Sepsi 3-1. Este încântat de Florinel Coman, dar nu are mare încredere în Tavi Popescu.
09.05.2023 | 12:28
Anunt triumfator al lui Gigi Becali Cu el in echipa nu mie frica de nimic Ia semnat sentinta lui Tavi Popescu Video
Anunț triumfător al lui Gigi Becali Cu el în echipă, nu mi-e frică de nimic!. I-a semnat sentința lui Tavi Popescu. Video
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 3-1 în partida cu Sepsi și rămâne la trei puncte în spatele celor de la Farul în lupta pentru titlu în SuperLiga. Florinel Coman a dat două pase de gol și a fost cel mai bun om de pe teren. L-a încântat și pe Gigi Becali, care a transmis că nu are nicio teamă când îl vede în teren.

Gigi Becali, încântat de prestația lui Florinel Coman în partida FCSB – Sepsi: “Cu el în echipă nu mi-e frică de nimeni”

Octavian Popescu a intrat în repriza a doua, dar nu a avut prea multe faze notabile. Gigi Becali și-a pierdut încrederea în el și spune că pentru el contează acum să ia titlul, nu se gândește la prestațiile tânărului fotbalist. Căruia totuși insistă că îi va mai acorda minute în perioada următoare, chiar dacă nu ca titular.

ADVERTISEMENT

“E adevărat că au avut ei o zvâcnire la început, dar nu au fost ocazii foarte clare de a marca. Toate echipele vin cu ambiție 10-15 minute, după aia le piere cheful. Adică le piere flacăra pe care o au.

Meciul a fost normal la discreția noastră, dar dacă nu dă gol acolo, apoi penalty ratat. Dar ați văzut reacția după aia. Atâta timp cât e Coman în echipă acum nu îmi e frică de nimic. E bine că au marcat Cordea și Miculescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai ține neapărat ca Tavi Popescu să fie titular la FCSB: “Noi trebuie să luăm campionatul acum”

Tavi Popescu ce să facă? Noi trebuie să luăm campionatul acum, nu ne interesează Tavi Popescu. A intrat, o să intre iar. Normal, că e jucător de viitor. Să dea gol, să joace și gata”, a declarat Gigi Becali la o conferință de presă pe care susținut-o din mașină.

Octavian Popescu a jucat în acest sezon pe mai multe posturi la mijlocul terenului, în tentativa de a găsi locul în care dă cel mai bun randament. Jucătorul este cotat în acest moment la 4 milioane de euro, conform Transfmarkt.de, dar în acest sezon a avut prestații sub nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

În schimb, Florinel Coman traversează o perioadă de excepție și este decisiv meci de meci pentru FCSB. Are 3 goluri și 3 pase decisive doar în faza play-off a acestui sezon de SuperLiga. Este cotat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt.de. A reușit două pase decisive în partida cu Sepsi.

FCSB este la trei puncte în spatele celor de la Farul, cu trei etape rămase din play-off în SuperLiga

FCSB este la trei puncte în spatele celor de la Farul, cu trei etape rămase de disputat. În acest moment, CFR Cluj pare ieșită din lupta pentru titlu, fiind la șapte puncte în spatele liderului. În caz de egalitate de puncte, Farul ar fi avantajată în duel cu oricare dintre FCSB și CFR Cluj pentru că nu a beneficiat de rotunjire.

ADVERTISEMENT

În etapa a opta din SuperLiga, FCSB va juca pe propriul teren împotriva celor de la CFR Cluj. Iar Farul merge în deplasare, pe terenul Universității Craiova. Apoi, FCSB va juca la Ovidiu contra celor de la Farul în etapa a 9-a din play-off. Partidă care poate fi decisivă în lupta la titlu. FCSB – Rapid și CFR Cluj – Farul s-ar juca în ultima etapă.

ADVERTISEMENT