Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Verdictul lui Porumboiu! Primul gol al FCSB din victoria cu Sepsi trebuia anulat: “Presiunea e bună pentru fraieri!”. Video exclusiv

Adrian Porumboiu a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI faza din care FCSB a deschis scorul în partida cu Sepsi.
09.05.2023 | 12:03
Verdictul lui Porumboiu Primul gol al FCSB din victoria cu Sepsi trebuia anulat Presiunea e buna pentru fraieri Video exclusiv
Verdictul lui Porumboiu! Primul gol al FCSB din victoria cu Sepsi trebuia anulat Presiunea e bună pentru fraieri!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi, scor 3-1, și continuă lupta la titlu în SuperLiga. Faza din care s-a deschis scorul, un gol marcat de David Miculescu, a venit după un fault în atac pe care l-a comis Tamm. Astfel că reușita ar fi putut fi anulată.

Adrian Porumboiu consideră că reușita lui David Miculescu din FCSB – Sepsi 3-1 ar fi trebuit anulată: “Îl scoate de pe traiectorie”

Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu a intervenit telefonic în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit desspre scandalurile de arbitraj care și-au făcut apariția la aproape toate meciurile din play-off și play-out.

ADVERTISEMENT

După ce a discutat despre prestația lui Radu Petresscu de la CFR Cluj –  Universitatea Craiova sau de cea a lui Adrian Cojocaru de la FC Argeș – UTA Arad, Adrian Porumboiu a analizat și faza din care FCSB a deschis scorul în partida cu Sepsi de luni seara.

El e de părere că golul înscris de Miculescu trebuia anulat, deoarece Tamm își împinge un adversar cu o forță disproporționată și îl scoate de pe traiectoria mingii. Nedumerirea lui e de ce nu s-a intervenit din camera VAR, mai ales că „la butoane” se afla Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

„Am văzut reluarea, mai butonam, pentru că unul pe reluare se vede că este împins. Se folosește forță disproporționată și îl scoate de pe traiectorie. E un fault care trebuia sancționat. Și sunt surprins că în camera VAR era Hațegan.

VEZI VIDEO MAI JOS

Pleci de la ideea că ar fi fost inițial împins un jucător stelist (n.r. – al FCSB). E și asta o discuție, dar împingerea este mult mai clară. Probabil că nu a sancționat pe prima, care este minusculă. Golul marcat de FCSB trebuia anulat, este fault”, a spus Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fost patron de echipă care s-a luptat la titlu în Liga 1, Porumboiu nu crede că decizia lui Marcel Bîrsan de a valida golul FCSB-ului ar fi avut legătură cu presiunea pusă de Gigi Becali în ultima perioadă.

„Presiunea e bună pentru arbitrii care sunt fraieri. Gigi Becali nu s-a retras? Că eu am fost plecat, nu am văzut”, a declarat fostul mare arbitru Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT