Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț uluitor de la FCSB: „Se schimbă doar când vrea el” Jucătorul care a bătut palma cu Becali!

Gigi Becali face legea în vestiarul FCSB-ului. Finanțatorul roș-albaștrilor i-a oferit lui Florinel Coman o înțelegere unică în fotbalul modern. Coman poate ieși de pe teren doar când vrea el.
02.10.2023 | 13:53
Anunt uluitor de la FCSB Se schimba doar cand vrea el Jucatorul care a batut palma cu Becali
Intelegere unica intre Gigi Becali si Florinel Coman. sursa foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi face toate poftele lui Florinel Coman. Vedeta echipei de pe primul loc poate decide singur când este cazul să iasă de pe teren. Decizia lui Becali vine ca o încurajare pentru Coman, jucător ce așteaptă o propunere din străinătate. Coman are 4 goluri în acest sezon în 9 partide.

Florinel Coman, vedeta FCSB-ului

“Trebuie să îi dai lui Florinel o ceva, o încurajare, un plus, să poată să spere și el. El vede că ăla a plecat, ăla a plecat, toți care erau sub el au plecat. Coman era ca valoare peste toți”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Dacă ajunge să câștige milionul nu mai pleacă”, a spus Horia Ivanovici, completat de Gigi Becali: “Păi vezi, iar atunci vreau să îl încurajez. I-am dat spre exemplu opțiunea să se schimbe când vrea el. Da, el iese din teren când vrea el”.

Coman decide singur cât joacă

Florinel Coman bifează al 7-lea sezon ca jucător al FCSB-ului. Jucătorul crescut de Gică Hagi nu a reușit încă să se transfere în străinătate. Accidentările i-au frânat cariera lui Coman, însă experiența din cadrul echipei își spune cuvântul. Coman este principala vedetă a echipei.

ADVERTISEMENT

“Zice că nu mai vrea și vrea schimbare, el iese când vrea, când simte că nu mai poate. Deci Coman cere schimbare când vrea el, el nu o să fie schimbat niciodată. A primit undă verde, el se schimbă doar când vrea el.

Bine nu o să vă zică asta staff-ul tehnic, dar vă zic eu. Coman se schimbă când vrea el. Adică el se schimbă, știi când? El e jucător prea valoros și se schimbă doar atunci când nu mai poate, când e obosit”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB face furori în actualul sezon. Echipa lui Gigi Becali ocupă primul loc în Liga I cu 25 de puncte în 10 partide. În ultima etapă, FCSB a câștigat spectaculos pe terenul lui Sepsi, scor 5-2. Formația antrenată de Charalambous își poate confirma statutul de favorită contra celor de la U Cluj, diseară, de la ora 21:00.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Coman decide cat joaca la FCSB