Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacție surpriză după condamnarea lui Lupu. „Îl angajez la FCSB!”

Gigi Becali intervine după ce Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Vrea să îl angajeze la FCSB!
02.10.2023 | 13:20
Gigi Becali reactie surpriza dupa condamnarea lui Lupu Il angajez la FCSB
Cum îl va ajuta Gigi Becali pe Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, la FCSB?! Este ipoteza-șoc lansată de Gigi Becali, după ce fostul mare internațional a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis în repetare rânduri. Patronul FCSB și-a exprimat intențiile la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali vrea să îl angajeze la FCSB pe Dănuț Lupu!

Gigi Becali nu este de acord cu fapta comisă de către Dănuț Lupu și este de părere că fostul mare internațional trebuie să plătească. Totuși, latifundiarul din Pipera consideră că pedeapsa lui Lupu nu este una foarte mare și chiar vrea să îi dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

„Dacă conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni. Are peste 60 de ani. O să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru.

Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo.

ADVERTISEMENT

(n.r – l-au anunțat că îi desfac contractul de muncă) Bine, lasă, mă, că îl angajez eu. Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00”

Nici nu a apucat încă să îl angajeze la FCSB, că Gigi Becali i-a făcut deja programul deja fostului team-manager de la CS Dinamo. „(n.r. – ar fi un mare gest dacă faceți asta) O să fac. Păi fac. Dar el e prieten la cataramă la Jilava cu directorul de acolo. Știu eu.

ADVERTISEMENT

Dar ce, i-a dat mult? Păi atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. 7 luni, fără probleme, regim deschis, ziua lucreaza, seara se duce și doarme.

O să facă, o să vezi. Dacă fac, fac. Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea.

ADVERTISEMENT

Cum adică, nu am carnet, dar conduc. Păi atunci pentru ce e carnetul? Conduc fără carnet, nu mă interesează. Ginerele meu nu are permis, i-a luat permisul. I-am zis, ‘băi, tată, ai grijă’. Mi-a zis ‘nici nu mă ating de volan, nici pe câmp, unde lucrez’. ‘Băi, nu te atinge!’

Nu merge tată așa. Legea e lege și o respectăm”, a adăugat patronul FCSB.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali VREA SA-L ANGAJEZE pe CONDAMNATUL Danut Lupu la FCSB

ADVERTISEMENT