Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț uluitor pentru Steaua – Rapid, pe Ghencea: “O să vedeți ce va fi!”

CSA Steaua - Rapid se joacă pe Ghencea peste două zile, mai exact pe 1 noiembrie, de la ora 21:00, meciul contând pentru etapa 2 din grupele Cupei României.
30.10.2023 | 16:53
Anunt uluitor pentru Steaua  Rapid pe Ghencea O sa vedeti ce va fi
Anunț uluitor pentru Steaua - Rapid, pe Ghencea: “O să vedeți ce va fi!”
ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, rapidiștii și-au cumpărat deja peste 5.000 de bilete la meci, astfel că acest meci are toate șansele să se joace cu casa închisă. Chiar și așa, Mustață nu a ratat ocazia să-și ironizeze rivalii, că e vorba de cei de la Rapid sau de cei de la CSA Steaua.

Anunț uluitor pentru Steaua – Rapid, pe Ghencea: “O să vedeți ce va fi!”

Mai mult, liderul Peluzei Nord a dezvăluit că nu mai are nicio intenție ca FCSB să joace în Ghencea, pentru că nu mai există acea atmosferă romantică din urmă cu zeci de ani. ”De jucat poate să joace, nu se mai pune problema, se joacă, închiriezi, plătești, dar nu aș mai vrea. Nu prea aș mai vrea, să vă spun de ce.

ADVERTISEMENT

În primul rând le bagi bani și au cu ce să trăiască, al doilea rând nu mai e Ghencea aia pe care o știu eu. Este cel mai frumos din țară, cel mai frumos! Nu mai e atracția aia mare care a fost odată. Ne-am făcut ambiția, le-am arătat că se joacă în Ghencea, că Steaua umple stadionul ăla”, a explicat Mustață.

Mustață a anunțat, totodată, că nu va permite de acum înainte ca rapidiștii să primească mai multe bilete atunci când joacă în deplasare contra celor de la FCSB, drept răspuns pentru modul în care giuleștenii i-au tratat pe fanii FCSB sezonul trecut. Mai exact, fanii celor de la FCSB se așteptau să primească mai mult de 5% din capacitatea Giuleștiului, însă au fost refuzați.

ADVERTISEMENT

”Acum vine și joacă cu Rapidul, ei deja și-au cumpărat nu știu câteva mii de bilete în Cupă, apoi vin și spun că ei au umplut stadionul. Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului. Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%.

Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea. Dăm 2.600 sus de acolo de unde poa să-și ia elan”, a completat Mustață, în direct la Fanatik SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede LIVE și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Trebuie să țineți minte! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Cu toate acestea, vor exista și ediții speciale ale emisiunii, difuzate în alte zile, cum ar fi duminica, drept exemplu emisiunea de astăzi, 29 octombrie, moderată de Cristi Coste! Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (trebuie să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

ADVERTISEMENT

De asemenea. emisiunea va fi în premieră pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (trebuie să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (trebuie să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat). Nu ratați nicio ediție din Fanatik SuperLiga, pentru că nu știți ce pierdeți!

Rapidiștii se pregătesc să invadeze Ghencea

ADVERTISEMENT