Sport

Anunțul „câinilor”: „Mircea Lucescu alături de Dinamo”! Imaginile pe care orice suporter dinamovist și-ar dori să le vadă zi de zi

Mircea Lucescu, fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a fost prezent astăzi la antrenamentul ”câinilor” de la Săftica.
08.02.2024 | 22:11
Anuntul cainilor Mircea Lucescu alaturi de Dinamo Imaginile pe care orice suporter dinamovist siar dori sa le vada zi de zi
Mircea Lucescu a fost prezent la antrenamentul lui Dinamo. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Mircea Lucescu se gândesc serios să preia Dinamo, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul SuperLigii, după 24 de etape jucate. Omul de afaceri vrea să se implice în fotbalul românesc doar alături de fosta legendă din Ștefan cel Mare.

Mircea Lucescu, prezent la antrenamentul lui Dinamo

După apariția tot mai multor zvonuri privind o posibilă revenire la clubul la care a scris istorie, Mircea Lucescu a participat astăzi la antrenamentul lui Dinamo. ”Câinii” au postat pe pagina de Facebook poze cu antrenorul de la baza de antrenament de la Săftica.

ADVERTISEMENT

În imagini, Mircea Lucescu apare cu zâmbetul pe buze, dând mâna cu toți jucătorii din lotul lui Zeljko Kopic. „Mircea Lucescu alături de Dinamo”, a fost descrierea postării „câinilor”.

Ion Țiriac, aproape să investească la Dinamo

Ion Țiriac a oferit o declarație prin care s-a arătat interesat de a o prelua pe Dinamo, cu condiția ca Mireca Lucescu să se implice în proiect.

ADVERTISEMENT

”Ieri am avut un launch cu un prieten, vreo două ore, care ştie mai mult fotbal. L-am întrebat ‘De ce?’. Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba. Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo. La aia m-aş băga alături de nenea Mircea Lucescu.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se teme că Ion Țiriac și Mircea Lucescu vor prelua Dinamo

Gigi Becali a oferit declarații despre subiectul Ion Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo.  Patronul celor de la FCSB este conștient de puterea financiară a lui Ion Țiriac, dar și despre expertiza pe care o are Mircea Lucescu în fotbal.

”Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Țiriac și Lucescu, dar mă bat și eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabilă cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru și vor fi și alte servicii. Stadionul va avea multe spații comerciale.

ADVERTISEMENT

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înțelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spațiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puțin”, a spus Gigi Becali

 

ADVERTISEMENT