Sport

Gigi Becali se teme că Ion Țiriac și Mircea Lucescu vor prelua Dinamo: “Doar ei mă pot învinge”

După ce a aflat că Ion Țiriac și Mircea Lucescu se gândesc să preia Dinamo, Gigi Becali a recunoscut că doar cei doi ar putea să îi pună probleme la titlu în viitor.
08.02.2024 | 10:59
Gigi Becali se teme ca Ion Tiriac si Mircea Lucescu vor prelua Dinamo Doar ei ma pot invinge
Gigi Becali crede că doar Ion Țiriac și Mircea Lucescu îl pot învinge. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Mircea Lucescu se gândesc serios să preia Dinamo, iar Gigi Becali se teme de acest lucru. Finanțatorul celor de la FCSB nu vede nicio rivală adevărată pentru titlu, iar formația din “Ștefan cel Mare” ar putea fi una cu adevărat pe măsura liderului din SuperLiga.

Gigi Becali se teme că Ion Țiriac și Mircea Lucescu vor prelua Dinamo

În cadrul unei emisiuni TV, Gigi Becali a discutat despre rivala din SuperLiga. Finanțatorul liderului din primul eșalon nu vede în acest moment nicio echipă de nivelul FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera chiar l-a ironizat pe  Dan Șucu, patronul de la Rapid care a început să investească sume din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

“Șucu? Niciodată în viața lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă. Alea nu sunt sume așa mari, 600.000-700.000. N-a dat 3 milioane, cum au dat eu pe Coman”, a spus Gigi Becali.

Cu toate acestea, legat de subiectul Ion Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo, Gigi Becali a spus că se teme. Finanțatorul de la FCSB este conștient de puterea financiară pe care o are Ion Țiriac, dar și despre expertiza pe care o deține Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Țiriac și Lucescu, dar mă bat și eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru și vor fi și alte servicii. Stadionul va avea multe spații comerciale.

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înțelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spațiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puțin”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

“Țiriac și Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine”

“Varianta Țiriac – Lucescu e de luat în calcul. Țiriac e deștept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deștept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume și ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta?

Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a și zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes. Țiriac și Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine.

ADVERTISEMENT

Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te bați cu ei. Țiriac are bani mulți, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu”, a mai spus patronul de la FCSB.

ADVERTISEMENT
1.88 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „GG” la meciul FCSB - Sepsi