Life

Anunțul de pe eMAG care i-a făcut pe toți să leșine de râs. Obiectul scos la vânzare întrece orice imaginație. OLX l-a dat jos de pe site

Afișul de pe eMAG care i-a amuzat pe mulți. Ce conținut apare pe site depășește orice închipuire. De pe OLX a fost șters.
24.06.2023 | 16:00
Anuntul de pe eMAG care ia facut pe toti sa lesine de ras Obiectul scos la vanzare intrece orice imaginatie OLX la dat jos de pe site
Afișul de pe eMAG care i-a amuzat pe mulți. Ce conținut apare pe site depășește orice închipuire. De pe OLX a fost șters. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul de pe eMAG care i-a făcut pe toți să leșine de râs. Obiectul scos la vânzare întrece orice imaginație. OLX l-a dat jos de pe site. Are un preț destul de mare și poate intra la categoria „cadouri amuzante”.

Afișul de pe eMAG care i-a amuzat pe mulți. Ce conținut apare pe site depășește orice închipuire. De pe OLX a fost șters

Afișul de pe eMAG care i-a amuzat pe mulți. Ce conținut apare pe site depășește orice închipuire. A fost distribuit și pe OLX, însă a fost șters de utilizator și nu mai poate fi văzut de nimeni. Cu toate acestea e disponibil pe alte pagini de pe Internet.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai mari magazine online are la vânzare obiectul atât de controversat în rândul românilor. Mai exact, este vorba de o pereche de chiloți amuzanți Borat mankini, într-o culoare verde electrizant.

Lenjeria intimă cu bretele și extrem de ”decupată” poate fi achiziționată cu prețul de 89 de lei. Nu are nicio recenzie, dar asta nu înseamnă că nu sunt oameni interesanți de achiziționare pentru că aceștia fac trimitere la un personaj renumit.

ADVERTISEMENT

Sunt cadoul perfect pentru adevărații fani ai personajului de ficțiune Borat Sagdiyev, un jurnalist din Kazakhstan, rol inventat și interpretat de britanicul Sacha Baron Cohen, în celebra emisiune Da Ali G Show.

Concret, spectacolul nu are un scenariu predefinit, Borat luând interviuri oamenilor care chiar cred că este un jurnalist de televiziune din Kazahstan. El este și personajul principal din Borat! – Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite și Borat Subsequent (2020).

ADVERTISEMENT

Mankini, un costum de baie diferit?

Acești mankini sunt cel mai neașteptat cadou pe care îl poate primi cineva. De asemenea, anunțul transmite că sunt ideali pentru o petrecere „dementă”, dar mai ales pentru persoanele care nu au inhibiții și sunt foarte îndrăznețe.

În plus, pot fi văzuți în momentul de față ca un costum de baie diferit față de cele clasice. Slipul făcut celebru de Borat este fără îndoială pentru bărbații care au foarte mare încredere în ei sau pentru cei care vor să amuze atunci când merg la plajă sau la piscină.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul anunț neașteptat de pe eMAG. Românii mai pot achiziționa și alte obiecte din aceeași categorie. Printre acestea se află șorțurile de bucătărie cu diverse imagini sau pușculița de bani într-o formă surprinzătoare.

Oricum, anunțul de pe eMAG a stârnit un val de râs în masă, făcându-i pe toți să privească nu numai cu amuzament. De altfel, obiectul scos la vânzare a depășit orice imaginație și a devenit rapid viral pe internet. Nu se știe încă de ce a dispărut de pe platforma OLX. Cel mai probabil, aceștia au fost nevoiți să-l scoată de pe site, în urma reacțiilor amuzante ale utilizatorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: