Life

Anunțul de pe OLX care a stârnit hohote de râs. Ce a postat un român întrece orice imaginație

Postarea de pe OLX care i-a amuzat pe români. Ce a distribuit un utilizator aprinde curiozitatea oamenilor din întreaga țară.
03.06.2023 | 17:00
Anuntul de pe OLX care a starnit hohote de ras Ce a postat un roman intrece orice imaginatie
Postarea de pe OLX care i-a amuzat pe români. Ce a distribuit un utilizator aprinde curiozitatea oamenilor din întreaga țară. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Anunțul de pe una dintre cele mai cunoscute platforme online care a stârnit hohote de râs. Ce a postat un român întrece orice imaginație. Ce a putut să scoată la vânzare și care sunt prețurile pe care le cere pentru produsele sale.

Postarea de pe OLX care i-a amuzat pe români. Ce a distribuit un utilizator aprinde curiozitatea oamenilor din întreaga țară

Postarea de pe OLX care i-a amuzat pe români are legătură cu lenjeria intimă pentru bărbați. Și nu este vorba deloc de una obișnuită, clasică, ci de un accesoriu care aprinde curiozitatea oamenilor din întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Utilizatorul care a primit un rating foarte bun din partea internauților are pe site la vânzare slip sau chilot invizibil pentru un singur picior. Produsul este în stare bună, însă nu mai are eticheta din magazin și costă 30 de lei.

Lenjeria intimă este de culoare albastră, are mărimea 38 – 40, adică M, și poate fi predată personal în București în timpul săptămânii, în sectorul 6, în zona Gării de Nord până în ora 15:00, dar și după ora 17:30 în Militari, la metrou Păcii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, românul mai anunță că livrează prin Poșta Română sau prin curier. Și nu este singura persoană care vinde astfel de produse. O altă persoană de pe OLX oferă chiloți tanga bărbătești, în stare bună, mărimile disponibile fiind M și XXL.

Predarea se face și de această dată personal în Capitală, în sectorul 2. Totodată, lenjeria intimă poate fi trimisă celor interesați prin poștă. Prețul unei perechi este de 100 de lei, modelele fiind unele foarte amuzante.

ADVERTISEMENT

Istoria chiloților tanga. Cine i-a purtat prima oară

Chiloții tanga au o istorie lungă în spate, primele informații datând din Epoca Antică. Blana și cârpa din jurul taliei sunt considerate percursoare ale acestei lejerii intime minuscule. Inițial, ele acopereau organele genitale ale bărbaților.

Potrivit vice.com, cea mai faimoasă pereche îi aparține lui Otzi Înghețatul, un cadavru care a fost descoperit în Alpii Italieni în anul 1991. Acesta era foarte bine conservat din anul 3100 înaintea erei noastre și a fost găsit înfășurat într-o cârpă. Este expus la Muzeul de Arheologie din sudul Tirolului, Italia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, lenjeria intimă a început să se poarte în Asia, Africa și regiunile temperate ale Europei. Chiloții contemporani au apărut prima oară la ediția World’s Fair din 1939 la New York, dar nu au fost văzuți ca o invenție.

Se spune că primarul Fiorello La Guardia le-a solicitat dansatoarelor nud să-și acopere părțile intime în timpul târgului. Pe scena fashion au venit oficial în 1981, când Frederick Mellinger a început să le vândă femeilor chiloți minusculi.

Brandul de lenjerie al actorului german datează din anul 1940. Acesta este cel care a inventat sutienul push-up, însă cel care a patentat lenjeria intimă minusculă a fost designerul Rudi Gernreich, în 1979. Tot el a inventat costumele de baie topless pentru femei.

ADVERTISEMENT