Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunțul lui George Ogăraru! Are CSA Steaua drept de promovare în SuperLiga?

George Ogăraru a făcut un anunț cu privire la dreptul de promovare al celor de la CSA Steaua. Antrenorul de la academia „militarilor” a vorbit despre abonamentele vândute.
25.07.2023 | 16:29
Anuntul lui George Ogararu Are CSA Steaua drept de promovare in SuperLiga
George Ogăraru a vorbit despre dreptul de promovare al lui CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua va debuta în noul sezon al ligii secunde în primul weekend al lunii august împotriva celor de la Chindia Târgoviște. George Ogăraru a vorbit, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre dreptul de promovare în SuperLiga al echipei lui Daniel Oprița.

Anunțul lui George Ogăraru! Are CSA Steaua drept de promovare în SuperLiga?

George Ogăraru este antrenor coordonator la Academia CSA Steaua. Fostul fotbalist este convins că emulația în rândul fanilor steliști va fi mult mai mare, dacă CSA Steaua va obține drept de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă întrebați de viitor înseamnă că ați întrebat persoana care trebuie să vorbească despre viitor în legătură cu copiii care vor fi în viitor în echipa Stelei. Asta este latura de care mă ocup eu, dezvoltarea jucătorilor, juniorilor. Mai departe și mai sus sunt lucruri care depind de alte persoane și sunt informații la care eu nu am acces.

Lucrurile sunt separate, palierele sunt separate. Palierul de care mă ocup eu este academia. Altcineva se ocupă de echipa mare și altcineva se ocupă de partea financiară, administrativă, legală sau juridică. (n.r. speri la promovare?) Păi cum să nu sper.

ADVERTISEMENT

Sigur că sper, sigur că îmi doresc, sigur că am fost dezamăgit de faptul că nu s-a putut promova anul acesta, deși din punct de vedere fotbalistic și sportiv au fost îndeplinite criteriile. Sper în continuare cum speră toți steliștii”, a declarat George Ogăraru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

George Ogăraru a comentat imaginile cu cozile de la casele de bilete ale CSA Steaua: „Se vor face carduri noi la cerere”

CSA Steaua a pus în vânzare luni, în format fizic, abonamente pentru sezonul următor. George Ogăraru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că prima tranșă de abonamente s-a epuizat, iar „militarii” sunt nevoiți să facă altele noi la cerere. Fostul fundaș dreapta consideră că stadionul Ghencea se va umple, dacă CSA Steaua promovează.

ADVERTISEMENT

„Ieri s-au epuizat toate abonamentele puse la vânzare. Astăzi a trebuit să facă carduri noi pentru că au fost la cerere. Steliștii, suporterii speră și vor să fie acolo alături de echipă și să reușim aceeași performanță cel puțin. (n.r. o emulație mai mare în acest sezon) Depinde de ce se va întâmpla pe parcursul sezonului, de lucrurile care vor fi rezolvate. 

În fiecare an s-a început cu această speranță și oamenii au venit la stadion și pe parcurs cumva s-au și stins aceste speranțe. Sper ca a treia oară să fie cu noroc și să se ducă lucrurile până la capăt. Ne dorim pentru că locul Stelei acolo este, în prima ligă. Cu siguranță odată cu promovarea în prima ligă și stadionul se va umple și fotbalul românesc va avea de câștigat pentru că Steaua este cel mai important brand din fotbalul românesc. 

ADVERTISEMENT

„Ați văzut cozile, reale de altfel”

Ieri s-au vândut mai mult de 1.000 de abonamente, în prima zi în care au fost puse în vânzare și astăzi s-au epuizat cardurile și vor fi făcute alte carduri. Ați văzut cozile acelea, reale de altfel. Nu sunt ironic și nu fac comentarii în comparație cu alții. Mai sunt și cozi ireale. Mai pozezi din unghiuri din care să pară că e coadă. 

Spuneam că mai mult de 1.000 și ceva de carduri. Nu știu precis. Eu vorbesc de abonamentele din peluză. 3.500 are peluza. (n.r. se umple toată peluza?) Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în următoarea perioadă, dar începutul este bun”, au fost cuvintele lui George Ogăraru.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită LIVE în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. HORIA IVANOVICI alături de fiecare dată de invitați de top vă așteaptă „Să facem show”.

Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

George Ogăraru, anunț despre promovarea CSA Steaua

ADVERTISEMENT