Sport

CSA Steaua a vândut aproape 1.000 de abonamente. Cozi la casele de bilete din Ghencea

CSA Steaua a vândut aproape 1.000 de abonamente pentru noul sezon. Suporterii „militarilor” au format cozi la casele de bilete de lângă stadionul Ghencea.
24.07.2023 | 20:01
CSA Steaua a vandut aproape 1000 de abonamente Cozi la casele de bilete din Ghencea
CSA Steaua a vândut aproape 1.000 de abonamente pentru sezonul viitor. Foto: Facebook - @AS47.
ADVERTISEMENT
24-07-2023
16:59

CSA Steaua a vândut aproape 1.000 de abonamente pentru noul sezon.

Încă de joi CSA Steaua a pus în vânzare online abonamentele pentru viitorul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor. Începând de luni, 24 iulie, „militarii” au scos la vânzare abonamentele și în format fizic la casieria stadionului „Steaua”.

Conform unei postări făcute pe pagina de Facebook de Asociația Steliștilor 47 până luni seară, în jurul orei 19:00, CSA Steaua a vândut aproape 1.000 de abonamente pentru noul sezon.

Mai mult decât atât, suporterii echipei lui Daniel Oprița așteaptă la coadă pentru a-și procura abonamente. Luni, 24 iulie, programul casieriei de la stadionul „Steaua” se încheie la ora 20:00.

 

Gruparea Armatei a intrat în vizorul premierului Marcel Ciolacu. Acesta a trimis Corpul de Control pentru a face un raport detaliat al negocierilor eșuate cu FCSB în vederea închirierii arenei pentru derby-ul cu Dinamo.

CSA Steaua vinde abonamente în Ghencea pentru noul sezon

După ce a obținut ”victoria” în ”războiul” de durată cu FCSB, de această dată privind închirierea stadionului din Ghencea, CSA Steaua a scos la vânzare abonamente pentru stagiunea 2023-2024 din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Conform paginii de Facebook Glasul Armatei, vânzarea a început joi dimineață, dar deocamdată doar în mediul online. În format fizic vor fi disponibile de luni, 24 iulie, la casieria stadionului ”Steaua”, care va funcționa după următorul program:

  • Luni 13:00 – 20:00
  • Marți 08:00 – 15:00
  • Miercuri 12:00 – 19:00
  • Joi 08:00 – 15:00
  • Vineri 08:00 – 15:00
ADVERTISEMENT

Ultrașii cei mai fideli ai CSA Steaua vor plăti 200 de lei pentru un abonament în Peluza Sud, în timp ce cei care vor să urmărească meciurile de la lojă, unde sunt 12 locuri, vor trebui să scoată din buzunar 30.000 de lei. Pentru acest din urmă tip de abonament, se vor emite 12 carduri, fiecare conținând datele de indentificare ale posesorului.

  • Peluza Sud: 200 lei
  • Tribuna 2: 300 lei
  • Tribuna 0: 600 lei
  • Lojă integrală: 30.000 lei

Noul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor va începe la 5 august și se va desfășura la fel ca și cel precedent, cu play-off și play-out. Programul partidelor din sezonul regulat va fi stabilit la tragerea la sorți de joi.

ADVERTISEMENT

De ce nu a primit FCSB acceptul să joace în Ghencea

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că a acceptat toate clauzele celor de la CSA Steaua pentru închirierea arenei Ghencea. De cealaltă parte, Florin Talpan a susținut că patronul FCSB nu a îndeplinit condițiile necesare, astfel, contractul nu a fost semnat.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a declarat că nu renunță la varianta ca FCSB să revină în Ghencea. Mai mult decât atât, el a anunțat că va face o reclamație împotriva CSA Steaua la Curtea de Conturi.

ADVERTISEMENT

Juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a explicat motivul pentru care clubul din SuperLiga a primit ”interzis” în Ghencea și a cerut ca FCSB să piardă cu 0-3 derby-ul cu Dinamo.

Pentru ca FCSB să revină în Ghencea, Florin Talpan a pus pe listă o serie de condiții. Juristul celor de la CSA Steaua vrea ca Gigi Becali să dea un comunicat prin care să susțină că echipa sa nu este continuatoarea Stelei. Până atunci, oficialul ”militarilor” nu are de gând să se înlăture din drumul vicecampioanei către stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT
Tags: