Life

Mircea Badea, opinie clară despre scandalul cu Gheboasă la Untold: “Despre asta e vorba”

Care este părerea lui Mircea Badea despre scandalul cu Gheboasă de la Untold 2023. Ce a transmis prezentatorul legat de numărul artistului.
07.08.2023 | 09:51
Mircea Badea opinie clara despre scandalul cu Gheboasa la Untold Despre asta e vorba
Ce spune Mircea Badea despre momentul lui Gheboasă, de la Untold 2023. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a comentat scandalul care s-a iscat în spațiul public, după momentul lui Gheboasă, la Untold 2023. Mai exact, o mulțime de tineri au fredonat odată cu artistul versuri obscene ale unei melodii care i-a adus notorietatea tânărului. Jurnalistul de la Antena 3 CNN are o opinie clară.

Ce spune Mircea Badea despre prestația lui Gheboasă, de la Untold

Mircea Badea a spus în emisiunea sa, ”În Gura Presei”, de duminică seara, faptul că nu are o problemă cu Gheboasă și că nu înțelege de ce unii oameni sunt indignați, având în vedere că nici alți artiști care au urcat pe scena de la Untold 2023 nu au avut numere mai spectaculoase.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, mesaj pentru părinții care-și lasă copiii la Untold

În același timp, realizatorul consideră și că Gheboasă nu ar trebui să fie interzis la un astfel de festival, deoarece nu s-ar rezolva nimic, iar părinții ar trebui să se intereseze de cine va cânta în fața copiilor lor, înainte de a le da bani de bilete.

Mircea Badea spune și că oricât am încerca să protejăm copiii de persoane care nu sunt neapărat un reper pentru viitorul lor, tot vor avea de a face cu ele. La școală sau prin anturajul de prieteni. Totodată, este în dezacord și cu reproșurile aduse noii generații.

ADVERTISEMENT

” (…) Datoria părinților și educatorilor care acum se lamentează, este să depășească cu mult sfera lamentărilor: Vai de mine ce generație! Nici eu nu sunt un mare fan al noilor generații, dar nu sunt un mare fan nici al vechilor generații. Nu sunt nici măcar fanul meu. Prin interzicere nu rezolvi ceva, dar prin deconstruirea și prin prezentarea culturii adevărate, a muzicii autentice, îl deconstruiești pe Gheboasă, dacă te deranjează Gheboasă. Pe mine mă doare-n cot!“, a mai transmis Mircea Badea.

Cine este, de fapt, Gheboasă

Gheboasă, pe numele real Gabriel, este un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din Târgoviște. Invitat în emisiunea online, ”În Oglindă”, a mărturisit că nu a avut o copilărie ușoară. S-a născut într-o familie săracă, iar mama nu l-a dorit, așa că a ajuns în plasament.

ADVERTISEMENT

Cât timp a stat la cămin, Gheboasă își avea tatăl la închisoare pentru furt. Într-o zi, a fost adoptat de o familie, dar după ce tatăl său a ieșit din penitenciar, a depus cerere pentru preluarea custodiei. Ceea ce s-a și întâmplat. Dincolo de greutăți, Gheboasă a visat mereu să cânte.

Gheboasă s-a făcut remarcat ca rapper în show-ul de talente ”One True Singer”. Succesul i l-a adus Tik-Tok-ul, după ce a lansat piesa, ”Dă-i țigancă”. Melodia a devenit virală, fiind pe placul tinerilor. Notorietatea solistului a crescut și odată cu participarea la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta