Life

Anunțul lui Theodor Andrei înainte de finala Eurovision 2023, în care nu s-a calificat: „Abia începutul”

Theodor Andrei a postat un mesaj interesant înainte de finala Eurovision 2023, cea în care românul nostru nu s-a calificat.
13.05.2023 | 20:40
Anuntul lui Theodor Andrei inainte de finala Eurovision 2023 in care nu sa calificat Abia inceputul
Ce a scris Theodor Andrei înainte de finala Eurovision 2023. Foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Theodor Andrei a postat un mesaj important după necalificarea în finala Eurovision 2023, cu puține ore înainte de marele eveniment muzical al momentului!

Theodor Andrei, anunț important înainte de finala Eurovision 2023

Finala Eurovision are loc azi, 13 mai 2023, iar Theodor Andrei a ținut să scrie câteva cuvinte cu privire la eșecul său la acest festival. Artistul a scris în limba engleză un mesaj pentru susținătorii săi, care s-au dovedit a fi în număr destul de mic peste hotare, din moment ce nu a trecut de semifinala din 11 mai 2023.

ADVERTISEMENT

Cântărețul promite mai mult pe viitor și are chiar planuri uriașe în muzică, după ce s-a făcut de râs în fața întregii Europe. Și nu o spunem noi, ci oamenii care urmăresc competiția și se pricep. Artistul a fost aspru criticat de norvegieni și britanici, dar și de o serie de vloggeri care se ocupă de Eurovision.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat! Dar acesta e abia începutul! Bucurați-vă de versiunea house-club a piesei DGT! O să vedeți chestii interesante în următoarele câteva săptămâni! Promit”, a scris Theodor Andrei, anunțând, în acest fel, o altă variantă, pentru clubăreți, a melodiei cu care a ratat finala Eurovision 2023.

ADVERTISEMENT

Trăistariu, dezamăgit de show-ul românului

Theodor a postat apoi, la un alt story de pe Instagram, o fotografie în care apare alături de un fan. A ținut să se mândrească cu faptul că mai multe persoane aflate la Liverpool au vrut să facă poze cu el.

Prestația lui Theodor Andrei a lăsat, însă, de dorit, în ciuda fanilor cu care acum cântărețul se laudă pe Instagram! Fani ai căror voturi se pare că n-au fost tocmai suficiente ca să prindă un loc în finală.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai vehemenți la adresa lui Theodor au fost Horia Moculescu și Mihai Trăistariu. Trăistariu a vorbit, pentru FANATIK, despre noul eșec răsunător al țării noastre la acest concurs.

„Am fost dezamăgit pentru că show-ul lui a fost mai slab şi decât cel din finala românească. M-a deranjat foarte tare pentru că nici nu s-au preocupat. S-a văzut o lipsă totală de interes. Nici televiziunea nu a mişcat nimic. Nu a fost nimic interesant”, ne-a spus Trăistariu după semifinala din 11 mai.

ADVERTISEMENT