Life

Anunțul momentului despre Irinel Columbeanu. Puțini se mai așteptau să i se întâmple asta

Veste surpriză despre Irinel Columbeanu. Foarte puține persoane credeau că mai poate avea parte de astfel de momente plăcute.
16.10.2023 | 19:34
Anuntul momentului despre Irinel Columbeanu Putini se mai asteptau sa i se intample asta
Veste surpriză despre Irinel Columbeanu. Foarte puține persoane credeau că mai poate avea parte de astfel de momente plăcute. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anunțul momentului despre fostul milionar în euro care a fost însurat cu fotomodelul Monica Gabor. Puțini se mai așteptau să i se întâmple asta. Ce se petrece în aceste clipe cu fostul afacerist, după ce a ajuns la azil.

Veste surpriză despre Irinel Columbeanu. Foarte puține persoane credeau că mai poate avea parte de astfel de momente plăcute

Veste surpriză despre Irinel Columbeanu. Foarte puține persoane credeau că mai poate avea parte de astfel de momente plăcute. Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia, a auzit de soarta pe care o are vedeta perioada asta.

ADVERTISEMENT

Ruda cântărețului de muzică de petrecere nu este nepăsătoare când vine vorba de existența fostului milionar în euro. Femeia vrea să se căsătorească și chiar este dispusă să aibă grijă de fostul soț al Monicăi Gabor.

Dezvăluirea a fost făcută de artistul din județul Mehedinți direct pe Internet, acolo unde a mai precizat că urmează să meargă zilele astea împreună cu sora sa la centrul de bătrâni unde se află fostul om de afaceri.

ADVERTISEMENT

„O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine! E number one!

Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor. Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi.

ADVERTISEMENT

Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil.

Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia”, a transmis Leo de la Strehaia, pe canalul său de Youtube. Rămâne de văzut dacă Irinel Columbeanu va fi de acord cu această propunere.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, propunere neașteptată de la Leo de la Strehaia

„Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi. Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Irinel Columbeanu se află de ceva vreme într-un centru de bătrâni, însă nu poate rămâne prea mult pentru că nu are niciun venit și nu poate achita taxa lunară. Fostul milionar a ajuns la sapă de lemn după ce a fost executat silit de bănci.

ADVERTISEMENT