Life

Anunțul momentului despre Romică Țociu. Mulți fani se vor bucura când vor afla asta

Veste frumoasă despre Romică Țociu. Multe persoane vor fi încântate de noul proiect al concurentului de la America Express.
24.11.2023 | 15:15
Anuntul momentului despre Romica Tociu Multi fani se vor bucura cand vor afla asta
Veste frumoasă despre Romică Țociu. Multe persoane vor fi încântate de noul proiect al concurentului de la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anunțul momentului despre Romică Țociu. Mulți fani se vor bucura când vor afla asta. Participantul de pe Drumul Soarelui este foarte fericit de felul în care decurg lucrurile în ultima perioadă în viața sa profesională.

Veste frumoasă despre Romică Țociu. Multe persoane vor fi încântate de noul proiect al concurentului de la America Express

Veste frumoasă despre Romică Țociu. Multe persoane vor fi încântate de noul proiect al concurentului de la America Express, unde face echipă cu fiul său, Cătălin. Cei doi apar pentru prima oară într-un show de televiziune.

ADVERTISEMENT

După filmările competiției moderate de Irina Fodor, îndrăgitul comediant urmează să facă parte dintr-un serial care se difuzează de puțin timp pe micile ecrane. Mai exact, va putea fi urmărit în Bravo, tată, de la Antena 1.

În producție mai joacă Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. Ei sunt patru bărbați care fac parte din medii complet diferite și care ajung să fie prieteni prin prisma grădiniței unde învață copiii lor.

ADVERTISEMENT

Serialul de televiziune se difuzează în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. Romică Țociu îl va interpreta pe tatăl lui Cosmin Natanticu și al soției lui Liviu Vârciu. Cei doi frați nu au mai vorbit de mult cu figura paternă.

Mai exact, concurentul de la America Express joacă rolul unui familist convins care încearcă să facă ordine în viețile haotice ale copiilor săi. În viața reală are la rândul său urmași, dovadă că a primit vestea cu sufletul deschis.

ADVERTISEMENT
Romică Țociu, în rolul din serialul Bravo, tată
Romică Țociu, în rolul din serialul Bravo, tată. Sursa foto: observatornews.ro. Colaj: Fanatik

Romică Țociu, încântat de rolul din Bravo, tată

„Am primit cu mare bucurie vestea că mă voi alătura distribuției serialului Bravo, tată!, pentru că de mult timp mă gândeam că mi-ar plăcea să joc într-un serial de comedie. Rolul meu este unul de tată și bunic.

Nu mi-a trebuit prea mult timp să mă pregătesc, pentru că, și în viața reală, am copii și nepoți. M-am bucurat că am găsit în distribuție foarte mulți prieteni, iar aici vorbesc despre Liviu, despre Natanticu, despre Fodor.

ADVERTISEMENT

Joc alături și de Ana Odagiu, cu care, la fel, am o relație extraordinară. În momentul în care am citit textul, mi s-a părut interesant; rolul meu fiind acela de familist convins, iar în familiile celor doi copii ai mei din serial e un dezastru total.

Ce să mai, suntem o gașcă foarte mișto, iar rolul meu va crește exponențial cu fiecare episod și le mulțumesc celor care s-au gândit la mine. Și, ca să înglobez toată cariera mea, spun doar atât: comedia continuă!”, a declarat Romică Țociu prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: