Life

Probleme pentru fiul lui Romică Țociu la America Express. Cătălin a avut nevoie de ajutor medical

Fiul lui Romică Țociu, Cătălin Sociu, a întâmpinat probleme pe traseul de la America Express. Tânărul a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale.
21.11.2023 | 01:05
Probleme pentru fiul lui Romica Tociu la America Express Catalin a avut nevoie de ajutor medical
Ce problemă i-au depistat medicii lui Cătălin Țociu. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Drumul Soarelui” de la America Express 2023 pare tot mai dificil pentru concurenți. Lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, i s-a făcut rău în timpul traseului și a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale. Ce i-au descoperit aceștia?

Fiul lui Romică Țociu, Cătălin Țociu, probleme de sănătate la America Express

Romică Țociu și Cătălin Țociu sunt una dintre cele mai puternice echipe de la America Express 2023, dar dificultățile de pe ”Drumul Soarelui” sunt inevitabile. În cursa de luni, 20 noiembrie, lui Cătălin Țociu i s-a făcut rău, iar tatăl său a trebuit să facă de unul singur proba.

ADVERTISEMENT

”Cătălin era din ce în ce mai rău, avea temperatură”, a declarat Romică Țociu la America Express. O asistentă a sărit în ajutorul fiului actorului și i-a spus că are o răceală care nu se poate trata decât cu administrarea de antibiotice.

Cătălin Țociu, halucinații din cauza problemelor de sănătate

Concurentul a susținut că a avut și halucinații din cauza febrei cu care s-a confruntat. ”Mi-e rău! Am chemat-o pe Teo, o asistentă. (…) Mi-a spus că este o răceală diferită și că fără antibiotic nu trece. Nu am mai avut febră așa mare de când eram mic. Am avut și halucinații”, a precizat Cătălin Țociu.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-o postare pe rețelele de socializare, Cătălin Țociu a mărturisit că a legat o relație și mai strânsă cu cel care l-a crescut, în urma participării la America Express. Chiar se înțeleg ”de 10 ori mai bine”, a dezvăluit fiul actorului.

”Ne înțelegem, după experiența America Express, de 10 ori mai bine. Noi deja ne înțelegeam bine și ne înțelegem bine, dar acum…”, a precizat Cătălin Țociu. De altfel, sunt speculații potrivit cărora ei ar urma să ridice marele trofeu.

ADVERTISEMENT

În urma probelor de luni, Iulia Albu și soțul său, Mike, au obținut prima amuletă. ”Prima amuletă! (…) Hai, măi, bucurați-vă și voi, că e prima noastră amuletă”, a declarat Iulia Albu către Ada Galeș și mama sa. După ultima probă, Ada Galeș și mama ei au ajuns primele la Irina Fodor, și astfel au obținut imunitatea și cazare.

Referitor la Iulia Albu și Mike aceștia și-au continuat din nou cearta în timpul probelor și le-a fost destul de dificil să ajungă la o concluzie. În ediția anterioară, de duminică, 19 noiembrie, Mike a răbufnit atât de mult, încât a spart telefonul pe care l-au primit de la staff.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mike, Cătălin Țociu și Romică Țociu, Giulia și soțul său, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris, Sonia Simionov și Iuliana Pepene sunt echipele care au mai rămas în competiția de peste Ocean. Toți concurenții se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT