Life

Cum se înțeleg Romică Țociu și fiul lui după participarea la America Express: ”Nu mi-a plăcut…”

Cum se înțeleg Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu, după participarea la America Express 2023. Ce au mărturisit cei doi.
17.11.2023 | 10:35
Cum se inteleg Romica Tociu si fiul lui dupa participarea la America Express Nu mia placut
Romică Țociu și fiul său, Cătălin, sunt una dintre cele mai bune echipe de la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cât de mult s-au apropiat Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu, după participarea la America Express 2023. Cei doi au parcurs împreună Drumul Soarelui din America Latină. De asemenea, au format una dintre cele mai bune echipe din competiție.

Ce relație au acum Romică Țociu și fiul lui după participarea la America Express 2023

Romică Țociu și Cătălin Țociu fac parte dintre cele șapte echipe care au mai rămas la emisiunea America Express 2023, după eliminarea artiștilor Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dar și a comedianților Ionuț Rusu și George Tănase.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu și Cătălin Țociu au oferit detalii pe rețelele de socializare despre relația tată-fiu pe care o au în momentul de față, la câteva luni după ce au parcurs Drumul Soarelui de la America Express 2023. Aici au trecut prin multe aventuri.

Cei doi concurenți au reușit să stârnească admirația publicului prin felul cum au făcut față probelor din competiție. Au adunat o mulțime de fani, în cazul lui Romică Țociu și mai mulți decât aveau deja, și au răspuns de curând unor curiozități de ale lor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Țociu: ”Ne înțelegem de 10 ori mai bine”

Cătălin Țociu a mărturisit că are o relație mult mai bună cu părintele lui odată cu experiența America Express. Chiar se înțeleg ”de 10 ori mai bine”, chiar dacă pe traseu au fost adesea și tensionați și au rostit cuvinte pe care acum poate le regretă.

”Ne înțelegem, după experiența America Express, de 10 ori mai bine. Noi deja ne înțelegeam bine și ne înțelegem bine, dar acum…”, a precizat Cătălin Țociu despre relația, iată, și mai armonioasă pe care a creat-o cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Romică Țociu a adăugat, cu aceeași ironie cu care ne-a obișnuit: ”Vezi că nu mi-a plăcut sosul ăla pe care l-ai făcut ultima dată! Ne înțelegem foarte bine!”, a completat Romică Țociu la adresa fiului său.

Vor câștiga America Express 2023 Romică Țociu și fiul său?

Chiar dacă Romică Țociu și fiul său alcătuiesc o echipă foarte bună, nu ei ar putea fi câștigătorii sezonului. Antena 1 pare să fi dat deja numele victorioase, prin emisiunea online, ”Podcastito Express”. Aceasta a fost moderată până acum de câștigători.

ADVERTISEMENT

”Laura Giurcanu & Sânziana Negru și Alexia & Aris Eram aduc sezonul acesta Podcastito Express! În combinații de doi, câte doi, cei patru împreună cu invitații lor vor lua la disecat fiecare episod în parte!”, apare pe contul oficial al America Express 2023.

ADVERTISEMENT