Anunțul neașteptat făcut de Cătălina Ponor: „Cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus DA!”

Ionut Neamţu   
în Sporturi
08/08/2020, 20:13
Anunțul neașteptat făcut de Cătălina Ponor: „Cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus DA!”
Anunțul neașteptat făcut de Cătălina Ponor: „Cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus DA!”

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se iubește de aproape doi ani cu regizorul și scenaristul Bogdan Jianu, deși între ei este o diferență de 18 ani.  Cătălina (32 de ani) și Bogdan (50 de ani) se cunosc de aproape 15 ani, încă din vremea când ea era într-o relație cu gimnastul portorican Tommy Ramos, iar el era căsătorit cu cântăreața Julia Chelaru.

Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie”, a declarat o un prieten de-al celor doi îndrăgostiți pentru Click în urmă cu aproximativ 6 luni.

Fosta sportivă a confirmat relația cu Bogdan, însă nu a vrut să dea prea multe amănunte, spunând că este viața ei privată. „Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate, Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, a declarat Cătălina pentru presa mondenă după apariția zvonurilor că se iubește cu Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor face un anunț surpriză: „Am spus DA!”

Timpul a trecut și se pare că și relația dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu merge din ce în ce mai bine. Cum altfel s-ar explica anunțul surpriză făcut astăzi de Cătălina Ponor, care lasă să se înțeleagă că bat clopotele de nuntă.

„Astăzi am avut parte de cea mai mare surpriză a vieții mele.

I-am spus DA bărbatului cu care vreau să- mi petrec întreaga viață cu dragoste.

Te iubesc Bogdan Ristea Jianu!”, este anunțul postat de Cătălina Ponor pe contul de Instagram, anunț care este însoțit de o poză cu un inel de logodnă.

„Ai fost mereu lângă mine”

Cătălina Ponor a mai postat un mesaj pe Instagram pentru Bogdan Jianu chiar de ziua acestuia, în care spuneam cât de mult înseamnă el pentru ea.

„Aproape 14 ani în care am învățat multe. Ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat și, chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost. Pentru asta îți mulțumesc! La mulți ani, Bog. Să îți dea Dumnezeu tot ceea ce îți dorești”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

  • 3 medalii de aur a obținut Cătălina Ponor la Jocurile Olimpice de la Atena 2004: echipe, sol și bârnă
Închide ×