Life

Anunțul Simonei Gherghe despre emisiunea ei de la Antena 1. Ce se întâmplă cu Mireasa

Anunțul Simonei Gherghe despre emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce a spus aceasta că se va întâmpla de acum încolo.
19.08.2023 | 14:09
Anuntul Simonei Gherghe despre emisiunea ei de la Antena 1 Ce se intampla cu Mireasa
Anunțul Simonei Gherghe despre emisiunea Mireasă. foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Anunțul Simonei Gherghe despre emisiunea ei de la Antena 1. Vedeta a povestit ce se va întâmpla cu Mireasa, show-ul matrimonial pe care îl prezintă.

Anunțul Simonei Gherghe despre emisiunea Mireasă

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a făcut un anunț despre aceasta, chiar din vacanță. Astfel, ea a spus că fanii vor putea să privească din nou producția, în curând.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune nu a spus când va începe, mai precis, noul sezon al emisiunii pe care o prezintă, dar îi încurajează pe oameni să se înscrie la casting.

Probabil va mai dura o perioadă până când emisiunea va apărea și pe post dacă aceasta este Abia în stadiul t a alege concurenții.

ADVERTISEMENT

”Mai este foarte puțin timp și ne vedem, începem un nou sezon. Așa că, dacă cumva nu te-ai înscris, vino la casting.

Scrie-ne și ne vom cunoaște în foarte scurt timp. Vă îmbrățișez!”, este mesajul transmis de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, clipe de panică în vacanță. Ce i s-a întâmplat

Simona Gherghe este în aceste momente plecată în vacanță în Grecia cu toată familia. Aceasta a trecut prin niște momente de panică. Vedeta a asistat la moartea unei femei aflate pe plajă.

Victima nu s-a înecat, ci a suferit un infarct. Simona Gherghe a povestit pe rețelele de socializare acest episod care a traumatizat-o pentru că am văzut efectiv cum medicii încearcă să o salveze pe femeie, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

„Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plajă, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Inima i s-a oprit în mare…

Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine.

Respiră. Respiră… îi văd burta ridicându-se sacadat. Respiră… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT