Life

Simona Gherghe, momente de panică în vacanța din Grecia. Ce a pățit prezentatoarea de la Mireasă

Simona Gherghe, clipe neplăcute în sejurul petrecut în Grecia. Ce i s-a întâmplat moderatoarei emisiunii matrimoniale Mireasa.
16.08.2023 | 11:45
Simona Gherghe momente de panica in vacanta din Grecia Ce a patit prezentatoarea de la Mireasa
Simona Gherghe, clipe neplăcute în sejurul petrecut în Grecia. Ce i s-a întâmplat moderatoarei emisiunii matrimoniale Mireasa. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a avut parte de câteva momente de panică în vacanța din Grecia. Ce a pățit prezentatoarea de la Mireasă în urmă cu puțin timp. A povestit totul pe social media, unde este o prezență constantă.

Simona Gherghe, clipe neplăcute în sejurul petrecut în Grecia. Ce i s-a întâmplat moderatoarei emisiunii matrimoniale Mireasa

Simona Gherghe a dezvăluit clipele neplăcute care s-au desfășurat în sejurul petrecut în Grecia. Ce i s-a întâmplat moderatoarei emisiunii matrimoniale Mireasa. Ce a văzut pe plaja unde se afla a marcat-o profund.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a realizat cât de fragilă este viața după ce a observat cum o femeie este luată de valurile mării la scurt timp după ce suferă un infarct. Totul s-a petrecut într-o zi de sâmbătă, „senină și caldă, cu un vânt ușor”.

„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plajă, într-un ritual al vieții calme și liniștite. 

ADVERTISEMENT

Inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine.

Își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca. Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greacă. Secundele trec greu. E doar vânt.

ADVERTISEMENT

Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi văd burta ridicându-se sacadat. Respiră… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat. Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe, postare cu mesaj puternic

Simona Gherghe dovedește cu această postare că mesajul său este unul puternic și care trebuie să ne facă să înțelegem că viața este aici și acum. Prezentatoarea de la Antena 1 descrie momentele tragice din viața femeii, dar și cum lucrurile revin la normal ulterior.

ADVERTISEMENT

Plaja începe să se anime după ce grecoaica este preluată de medici și copiii încep să alerge din nou spre mare. Se aud iar râsete și pleoscăit de apă, valurile se sparg de mal, în timp ce salvamarii pescuiesc o meduză colorată.

ADVERTISEMENT