Life

Apare o nouă stațiune pe litoralul românesc. Se ajunge ușor și prețurile vor fi mai ieftine

O nouă stațiune are mari șanse să se dezvolte pe litoralul românesc. Turiștii ajung rapid și costurile sunt mult mai mici.
22.01.2024 | 12:39
Apare o noua statiune pe litoralul romanesc Se ajunge usor si preturile vor fi mai ieftine
O nouă stațiune are mari șanse să se dezvolte pe litoralul românesc. Turiștii ajung rapid și costurile sunt mult mai mici. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Apare o nouă stațiune pe litoralul românesc. Se ajunge ușor și prețurile vor fi mai ieftine. Dezvoltatorii din străinătate s-au arătat interesați de porțiunea de nisip, care poate fi mare căutare chiar din următorii ani.

O nouă stațiune are mari șanse să se dezvolte pe litoralul românesc. Turiștii ajung rapid și costurile sunt mult mai mici

O nouă stațiune are mari șanse să se dezvolte pe litoralul românesc. Turiștii ajung rapid și costurile sunt mult mai mici decât în alte locuri de la Marea Neagră. Aceasta are legătură cu comuna Agigea din județul Constanța.

ADVERTISEMENT

Localitatea se află în sudul litoralului, între Constanța și Eforie Nord. Ideea de a construi un loc special pentru turiștii care adoră plaja și soarele a plecat de la o plajă de peste 12.000 de metri pătrați care a fost făcută de la zero.

„Este un nisip bun pentru plajă, ușor de călcat pe el, iar intrarea în apă este o intrare lină, o intrare care păstrează nivelul de echilibru al pantei submerse”, a spus Marius Stamat, managerul unei companii constructoare, scrie stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, autoritățile spun că dezvoltatorii străini au un proiect urbanistic foarte interesant. Aceștia se gândesc să construiască stațiunea în stil grecesc, cu un aer care să îi trimită pe oameni direct acolo.

„Ca și situație impusă vom avea culori alb, roșu. Alb culoarea cărămidei, pereții să fie albi. Încercăm să mergem pe un stil mediterranean sau cât mai apropiat de acest stil”, a declarat primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Agigea, noua stațiune de pe litoralul românesc

Agigea are mari șanse să fie noua stațiune de pe litoralul românesc, cea mai interesantă zonă fiind cea de la Steaua de Mare. În acest loc nu se mai găsesc deloc terenuri libere, susțin agenții imobiliari din comună.

Localnicii sunt cei care vor avea ultimul cuvânt în această privință, dacă comuna devine sau nu zonă turistică. Oportunitatea este una uriașă pentru turismul din țara noastră. În prezent, sunt circa 50 de vile de vacanță.

ADVERTISEMENT

Mai exact, edilul comunei urmează să facă un referendum pentru a afla care este părerea oamenilor despre o nouă stațiune pe litoralul românesc. Cel mai probabil oamenii își vor da cu părerea până în toamna lui 2024.

ADVERTISEMENT