Life

Afacerea cu care Adela Popescu, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor vor da lovitura. Se află într-o stațiune celebră de pe litoralul românesc

Businessul în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Smiley, Răzvan și Irina Fodor. Este localizat la Marea Neagră.
06.01.2024 | 11:25
Businessul în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Smiley, Răzvan și Irina Fodor. Este localizat la Marea Neagră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Afacerea cu care Adela Popescu, Gina Pistol, Smiley, Răzvan și Irina Fodor vor da lovitura. Se află într-o stațiune celebră de pe litoralul românesc. Este un loc foarte drag vedetelor autohtone, care sunt prietene de ani buni.

Businessul în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Smiley, Răzvan și Irina Fodor. Este localizat la Marea Neagră

Businessul în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Smiley, Răzvan și Irina Fodor. Este localizat la Marea Neagră. Din afacere mai fac parte alte două familii, alături de care au cumpărat un hotel cu 14 camere.

ADVERTISEMENT

Vedetele sunt cele care se vor ocupa în totalitate de el. Acesta se află în stațiunea Vama Veche și va fi inaugurat pe 1 mai 2024.  Nu este o locație luxoasă, conform lui Radu Vâlcan, care abia așteaptă să le gătească turiștilor.

„Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut.

ADVERTISEMENT

A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere.

Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, încântat de proiectul din Vama Veche

Răzvan Fodor este la rândul său încântat de proiectul din Vama Veche. Afacerea pe care o are împreună cu prietenii lui este dedicată familiilor și celor care vin la mare cu gașca. Actorul din serialul Bravo, tată lucrează de zor ca totul să fie gata la timp.

„Vă putem anunța că subsemnatul împreună cu soția, frații și surorile din poză ne-am unit pentru acest proiect, din care am făcut un locșor al nostru, pe care îl deschidem pentru toți cei care vor să ne treacă pragul, chiar din primăvara asta.

ADVERTISEMENT

Este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”, a spus soțul Irinei Fodor, pe pagina de Instagram.

Smiley le promite oamenilor că locul de pe litoralul românesc va fi unul cool. Hotelul va fi reamenajat așa cum îi place lui și prietenilor cu care a plecat la drum în această afacere care se anunță a fi una de mare succes.

În prezent, locația este în șantier, soțul Ginei Pistol promițându-le urmăritorilor săi că se va afla destul de des la hotel pentru a găti, pentru a cânta sau pentru a sta alături de cei care închiriază una dintre cele 14 camere.

ADVERTISEMENT