Life

Apare o nouă televiziune în România. Robert Turcescu, printre vedetele noului post tv

Din acest an se lansează o nouă televiziune în România. Printre cei care vor face parte din noul proiect tv se numără și jurnalistul Robert Turcescu.
16.01.2024 | 22:24
Apare o noua televiziune in Romania Robert Turcescu printre vedetele noului post tv
O nouă televiziune va fi lansată în România/ sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Apare o nouă televiziune în România. În acest an, români vor putea accesa un nou proiect de televiziune. Postul Bucătăria TV a primit licenţă de la CNA pe data de 16 ianuarie 2024. Jurnaliștii Robert Turcescu și Liviu Mihaiu au fost cooptați pentru noua televiziune care va fi lansată în scurt timp.

Apare o nouă televiziune în România

Anul 2024 vine cu surprize mari! Se lansează o nouă televiziune generalistă. Pe 16 ianuarie 2024, aceasta a primit licența de la CNA.  Bucătăria TV urmează să fie lansată, după ce a obținut aprobarea de la Consiliul Național al Audiovizualului. Proprietarul televiziunii Canal 33, Alexandru Răducanu, se va ocupa de lansarea postului de televiziune Bucătăria TV, notează paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

„Canal 33 HD va reprezenta „vârful de gamă”, canalul elitist, iar Bucătăria TV oferă un conţinut pentru „tot românul”, inclusiv pentru publicul din mediul rural. În acest fel, postul vizează o audienţă mai largă şi implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susţinerea activităţii”, arată proiectul depus la CNA.

Bucătăria TV a primit licența CNA

Bucătăria TV este proprietatea exclusivă a companiei Seraphim Media Group, iar acționarii majoritari sunt Alexandru Răducanu (95%) şi Alina Ioana Preda (5%). Totodată, acționarul principal a investit peste 100.000 de euro în noul post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Noul proiect arată faptul că Bucătăria TV va fi un canal popular. Studioul se va afla fix în aceeaşi locaţie ca şi studiourile Canal 33. Alexandru Răducanu, proprietarul postului, a făcut unele declarații în fața CNA.

Cine este patronul postului

„Bucătăria TV este o televiziune generalistă. Ne dorim o televiziune de infotainment. Ne dorim să fie şi informaţie dar ne dorim să fie prezentată într-o formă relaxată, agreabilă. Să fie şi formate de reality-show, să fie şi talk-show-uri, dar vom avea şi filme artistice. avem un segment în care vom difuza filme artistice. Filme româneşti ne propunem să difuzăm. Avem şi muzică de petrecere noaptea, sâmbăta şi duminica.

ADVERTISEMENT

Ne propunem să abordăm câţiva youtuberi de mare succes în acest domeniu şi să le propunem anumite formate şi pe televiziune. Este foarte mare interes pe zona aceasta de profil, dar nu există în piaţă decât un mare jucător, Paprika TV. Bucătăria TV se vrea să fie un proiect popular, pentru că devine tot mai important ceea ce mâncăm şi de unde şi vrem să oferim oamenilor soluţii sănătoase, gustoase, accesibile şi prezentate ăntr-o manieră plăcută. Credem că este un proiect care poate avea succes comercial.”, a declarat patronul noii televiziuni.

Robert Turcescu face parte din proiectul culinar

În plus, jurnaliştii Robert Turcescu şi Liviu Mihaiu vor face parte din noua televiziune. Turcescu va modera o emisiune numită „Gătiţi acasă”, care se va axa pe prepararea mâncărurilor într-un timp cât mai scurt.

ADVERTISEMENT

„Mi-am propus să fac o emisiune în acest proiect, dacă reuşim să-l aducem în casele românilor, un proiect care se va intitula Gătiţi acasă, pentru că am îvăţat de la şase ani să gătesc cu mama mea în bucătărie.

Vreau să dărâm nişte mituri, că îţi trebuie mult timp să găteşti. Se pot găti două feluri de mâncare în cel mult o oră. Să-i dai copilului o ciorbă caldă la prânz, decât să-l umfli cu pizza de mai ştiu eu unde, să-i dai o supă cremă, să nu-l mai chinui să mănânce numai cartofi prăjiţi.”, a declarat și Robert Turcescu.

În grila postului tv vor mai fi incluse și alte emisiuni, precum: „Horoscopul în bucate”/ „Distrugătorii de diete”/ „Televizorul din bucătărie”/ „Mănânci și slăbești”/ „Călătorul culinar”/ „Fructul zilei”/ „La piață cu dom’ primar”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Dispariție misterioasă" a unui model de talie internațională, imediat după ce noul iubit s-a convertit la islam
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde