Life

Ce s-a ales de Dana Războiu, prezentatoarea TV iubită de milioane de români. Din ce câștigă bani după ce s-a retras din televiziune

Dana Războiu a lucrat vreme de 17 ani în televiziune, dar a decis să facă o schimbare totală în ceea ce privește cariera sa. Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare tv?
05.01.2024 | 08:21
Ce sa ales de Dana Razboiu prezentatoarea TV iubita de milioane de romani Din ce castiga bani dupa ce sa retras din televiziune
După retragerea din televiziune, ea a ales să se reorienteze către un nou domeniu/ sursa foto: facebook, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Războiu, în vârstă de 46 de ani, a decis să renunțe la televiziune, după 17 ani petrecuți la pupitrul știrilor. Vedeta este mamă a doi copii, din două mariaje diferite, iar acum este implicată în alte proiecte care îi aduc bani frumoși în conturi.

Ce s-a ales de Dana Războiu, după ce a renunțat la televiziune

După ce s-a retras din televiziune, Dana Războiu a decis să facă o schimbare majoră în ceea ce privește cariera sa. Fosta știristă s-a reprofilat, iar inspirație a fost fiul său cel mare. În prezent, fosta vedetă de la TVR este un antreprenor de succes. Mai precis, Dana Războiu a lansat cel mai mare proiect de robotică din țară și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

ADVERTISEMENT

Dana Războiu a dezvăluit recent din ce a ajuns să câștige sume mari de bani, după ce s-a retras definitiv din televiziune. Vedeta a renunțat la meseria care a consacrat-o după mai bine de 17 ani, iar cum a devenit unul dintre cei mai buni antreprenori de succes din România.

Și-a schimbat domeniul de activitate

După retragerea din televiziune, ea a ales să se reorienteze către un nou domeniu, care îi crește substanțial veniturile. Dana Războiu a recunoscut că a ajuns să investească în marile burse ale lumii și este extrem de mulțumită de ceea ce face în prezent. Mai mult de atât, fosta jurnalistă este încântată de faptul că le poate oferi copiilor ei o viață lipsită de nevoi.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere că am fost jurnalist de TV timp de 17 ani, sunt foarte obişnuită să citesc şi să adun informaţii despre tot ce mişcă, de la companii la antreprenori, astfel am descoperit că îmi place foarte mult partea aceasta de cercetare din domeniul investițiilor.

Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt. Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise. Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii.

ADVERTISEMENT

Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău’, a declarat Dana Războiu, conform protv.ro.

A avut două mariaje eșuate

Dana Războiu nu a avut o viață personală ușoară! Fosta prezentatoare tv a îndurat agresiuni fizice din partea fostului soț, Ovidiu Brânzan. Totul s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, atunci când vedeta a făcut plângere la Poliție.

ADVERTISEMENT

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, spunea Dana Războiu, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Nici cel de-al doilea mariaj nu a funcționat așa cum și-a dorit! În 2019, Dana Războiu divorța de afaceristul Bogdan Enoiu, tatăl celui de-al doilea băiat al său. Atunci, ea declara că își dorea să se despartă de ani buni de Bogdan Enoiu.

ADVERTISEMENT
Tags: