News

Apariție controversată a lui Carmen Iohannis. A purtat bijuterii de peste 12.000 de euro la un eveniment, promovând imaginea unei companii

Apariție controversată a lui Carmen Iohannis. Soția președintelui a purtat bijuterii de peste 12.000 de euro. Profesorii sunt revoltați.
05.06.2023 | 14:27
Aparitie controversata a lui Carmen Iohannis A purtat bijuterii de peste 12000 de euro la un eveniment promovand imaginea unei companii
Apariție controversată a lui Carmen Iohannis. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook Malvensky
ADVERTISEMENT

Apariție controversată a lui Carmen Iohannis, soția președintelui României. Aceasta a purtat bijuterii în valoare de peste 12.000 de euro la un eveniment desfășurat în Germania.   Alături de ea s-a aflat și președintele Iohannis.

Apariție controversată a lui Carmen Iohannis. A purtat bijuterii de peste 12.000 de euro

Fotografiile cu Prima Doamnă purtând bijuteriile au apărut chiar pe pagina de Facebook a companiei a cărei imagine a fost promovată. Deocamdată, nu se știe dacă soția președintelui a ales să facă publicitate cu intenție magazinului respectiv.

ADVERTISEMENT

„Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, este mesajul companiei Malvensky Corporation SRL.

Cert este că fotografiile au reușit să stârnească un val de reacții din partea internauților, din cauza prețului bijuteriilor.  Oamenii spun că unei profesoare nu i-ar fi ușor să achiziționeze astfel de bijuterii din salariul unui dascăl.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul companiei, inelul pe care îl poartă Carmen Iohannis, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, este la prețul de 12.500 de lei. Colierul, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, costă 48.000 de lei.

Din descrierea care însoțește fotografiile, nu reiese dacă bijuteriile au fost cumpărate sau împrumutate. Astfel, mai mulți profesori au ținut să comenteze pe marginea acestui subiect, pe un grup de Facebook, destinat profesorilor.

ADVERTISEMENT

„Salariul unui profesor pe-un an”, „Din salariul ei de 3 mii și ceva?! Nu creeeed…”, „Le-a avut uitate într-un sertar din lada de zestre… era într-una din cele șase case pe care nu le-a mai vizitat de mult”, sunt câteva dintre comentariile profesorilor.

Și președintele Klaus Iohannia a colaborat, acum câțiva ani, cu dealer-ul BMW, Automobile Bavaria, înainte să devină primul om în stat. La vremea respectivă, Iohannis era primar al municipiului Sibiu.

ADVERTISEMENT

Totodată, vreme de mai mulți ani, Klaus Iohannis a primit mai multe modele BMW, cu drept de folosință gratuită. Primul dintre acestea, un BMW seria 7, a fost oferit de dealer în anul 2007, notează G4media.ro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink