Life

Carmen Iohannis, apariţie spectaculoasă. Cum a apărut soţia preşedintelui la un dineu oficial. I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Carmen Iohannis a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a apărut la un dineu oficial într-o ținută spectaculoasă semnată Maria Marinescu
04.06.2023 | 11:08
Carmen Iohannis aparitie spectaculoasa Cum a aparut sotia presedintelui la un dineu oficial Ia lasat pe toti cu gura cascata
Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, apariție spectaculoasă la un dineu oficial
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, are de cele mai multe ori apariții spectaculoase. La vârsta de 62 de ani, spreședintelui Klaus Iohannis se poate lăuda cu o siluetă de vis pe care știe cum să o evidențieze. Prima Doamnă a României și-a făcut recent apariția la un dineu oficial și a atras toate privirile. Soția președintelui a purtat o ținută semnată Maria Marinescu.

Prima Doamnă a României a impresionat prin apariția sa la un dineu oficial

Prima Doamnă a țării și-a făcut apariția la un dineu oficial alături de soțul ei, președintele României Klaus Iohhanis. Dineul a fost organizat cu ocazia vizitei oficiale întreprinse în Germania. În cadrul acestui dineu, președintele României a primit, la Dusseldorf, Premiul Civic German, oferit de Fundația Civică Bad Harzburg.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a strălucit într-o ținută formată dintr-o rochie mulată roz pudră. Rochia a accesorizat-o cu pereche de pantofi deschiși la culoare și o geantă de firmă. Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari de soare oversized și un ruj strident. Cerceii și colierul, ambele cu diamante au dat un aer sofisticat ținutei impecabile.

Ținuta Primei Doamne, Carmen Iohannis, a fost creată de Maria Marinescu

Carmen Iohannis se lasă pe cele mai buni mâini atunci când vine vorba de apariții în cadre oficiale. Astfel, Prima Doamnă a ales să poarte o ținută de la creatoarea de modă Maria Marinescu.

ADVERTISEMENT

„Maria a ajuns să lucreze pentru Carmen Iohannis printr-o cunoștință comună. Ea e cea care a propus acest model, iar doamnei Iohannis i-a plăcut foarte mult. Și chiar îi vine foarte bine. A fost încântată, a făcut probă. Ținuta trebuie să fie una pe măsură, nu există să creezi fără probă, la un asemenea nivel”, susține cancan.ro.

Cunoscuta creatoare a realizat respectiva ținută într-un timp record și a avut grijă să folosească și un material de calitate, care nu se șifonează prea ușor.

ADVERTISEMENT

„E o rochiță. Toată lumea a lăudat-o. Timpul pe care Maria l-a avut la dispoziție a fost foarte scurt. Dar de acum înainte, ea și prima doamnă vor mai colabora și pentru alte ocazii.

Materialul pe care l-a folosit e foarte frumos, lână cu mătase. În astfel de situații, trebuie să ai grijă ce alegi, important este nici să nu se șifoneze prea ușor. Pentru oricine e onorant să creeze pentru prima doamnă, dânsa ne reprezintă peste tot”, mai scrie sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis, definiția eleganței și a bunului gust

În rarele ei apariții publice, Carmen Iohannis a impresionat prin eleganță și discreție. Este amatoare de teatru și adoră să cânte la pian. Prima Doamnă este, de asemenea, pasionată de modă, lucru care se vede cu ochiul liber, dar nu se ferește nici să intre în bucătărie, dimpotrivă. Carmen Iohannis dă dovadă de eleganță, bun simț și discreție, demne de titlul de Primă Doamnă.

Nu este prima dată când Prima Doamnă atrage atenția tuturor, inclusiv a presei cu ținutele prezentate.

În urma uneia dintre cele mai recente vizite diplomatice a cuplului prezidențial din România în Argentina, Carmen Iohannis a uimit, din nou. Prima Doamnă a fost îmbrăcată într-un costum alb elegant, format din două piese, și a purtat o pereche de pantofi albi. Carmen Iohannis a atras toate privirile și a primit numai laude datorită atenției pe care o oferă șinutei atunci când se prezintă undeva.

ADVERTISEMENT