Life

Apariție de senzație la Chefi la Cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost total surprinși

Concurenta care a făcut o impresie bună în fața juraților de la Chefi la cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au rămas blocați.
25.04.2023 | 23:39
Aparitie de senzatie la Chefi la Cutite Bontea Dumitrescu si Scarlatescu au fost total surprinsi
Concurenta care a făcut o impresie bună în fața juraților de la Chefi la cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au rămas blocați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Apariție de senzație în show-ul culinar de la Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost total surprinși de participanta care a ajuns în platoul emisiunii moderate de Gina Pistol.

Concurenta care a făcut o impresie bună în fața juraților de la Chefi la cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au rămas blocați

Irina Maria Iancu este concurenta care a făcut o impresie bună în fața juraților de la Chefi la cuțite. La doar cei 7 ani ai său i-a blocat pe bucătari, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu fiind uimiți de inteligența micuței din fața lor.

ADVERTISEMENT

Fetița a învățat să gătească de la mama sa încă de la o vârstă foarte fragedă. În emisiunea culinară a pregătit un desert, o plăcintă cu vișine. Mai știe să facă omletă, tartă, clătite cu banane, dar și sandwich-uri.

Cu vorbele la ea, copila a mărturisit că are foarte multe pasiuni, printre acestea numărându-se dansul, muzica și actoria. Micuța concurentă de la Antena 1 nu a fost crezută inițial de jurați că a gătit singură, fără niciun fel de ajutor.

ADVERTISEMENT

„Gătesc, eu am făcut asta. Am învățat să gătesc de la mama. Știu să fac sandvișuri. Sunt clasa I și dansez, și cânt, și actoresc. Eu cu mine mă împac și bine și rău. Dacă sunt nervoasă, țip într-o pernă.

Pentru mine este o enormă realizare. De la 3 ani de când știu emisiunea, mi-am dorit să vin aici. Mi-a plăcut, mai vin și la anul, asta e sigur”, a spus Irina Maria Iancu în emisiunea Chefi la cuțite, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Irina Maria Iancu, în culmea fericirii după verdict

Irina Maria Iancu a fost în culmea fericirii după ce a primit verdictul din partea celor trei jurați de la Chefi la cuțite. Micuța a glumit foarte mult cu bucătarii și le-a spus lucruri interesante, demne de un adult.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de dezinvoltura copilei, dar și de încrederea în sine. În plus, vedetele s-au amuzat foarte mult alături de fetița de 7 ani care le-a numărat în limba turcă și în franceză. A primit 3 cuțite din partea juraților.

ADVERTISEMENT