Sport

Apariție surprinzătoare la Brașov! Președinta Ungariei, în galeria oaspeților la meciul de hochei Corona – Miercurea Ciuc. Foto Exclusiv

Apariție surprinzătoare la meciul de hochei dintre Corona Brașov și Miercurea Ciuc. Președinta Ungariei, Katalin Novak, a fost prezentă în tribune, în galeria oaspeților.
05.01.2024 | 19:30
Președinta Ungariei, prezentă la meciul de hochei Corona Brașov - Miercurea Ciuc. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Corona Brașov are parte de un debut în forță în noul an. „Lupii” se duelează cu Miercurea Ciuc în Erste Liga, prima ligă de hochei din Ungaria, în prima etapă din 2024. Meciul se dispută la Brașov, iar în galeria oaspeților și-a făcut apariția președinta Ungariei, Katalin Novak.

Apariție surprinzătoare la Brașov! Președinta Ungariei, în galeria oaspeților la meciul de hochei Corona – Miercurea Ciuc

Corona Brașov a încheiat anul 2023 cu trei victorii consecutive, iar „Lupii” caută să își prelungească seria cu un succes în fața marii rivale SC Miercurea Ciuc. Duelul tare din Erste Liga se desfășoară la Patinoarul Olimpic din Brașov.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că președinta Ungariei, Katalin Eva Novak, este prezentă la duelul de la Brașov. Fost secretar de stat la Ministerul Familiei și Tineretului Ungariei în perioada 2014-2020, Katalina Novak a stat în galeria celor de la Miercurea Ciuc și și-a susținut favoriții pe durata partidei.

De asemenea, la Patinoarul Olimpic din Brașov a fost așteptat și premierul Viktor Orban, un fan declarat al echipelor secuiești din sportul românesc. În cele din urmă, Orban nu și-a putut susține favoriții din tribune. Premierul Ungariei a intenționat să urmărească partida de 5 stele direct din mijlocul galeriei „ciucanilor”.

ADVERTISEMENT
Președinta Ungariei, prezentă la meciul de hochei Corona Brașov - Miercurea Ciuc. Foto: FANATIK.
Președinta Ungariei, prezentă la meciul de hochei Corona Brașov – Miercurea Ciuc. Foto: FANATIK.

Autoritățile române, în alertă înainte de Corona Brașov – Miercurea Ciuc

Atât autoritățile române, cât și cele maghiare au fost în alertă înainte de meciul de hochei dintre Corona Brașov și Miercurea Ciuc. În urma rivalității accentuate dintre cele două formații, autoritățile au făcut o vizită la Patinoarul din Brașov în dimineața meciului.

Astfel, patinoarul a fost verificat atât de Serviciul de Protecție și Pază, cât și de trupele antitero. În cele din urmă, meciul a putut lua startul în condiții optime, deși duelurile dintre Corona Brașov și Miercurea Ciuc provoacă întotdeauna scântei.

ADVERTISEMENT

Corona Brașov ocupă locul 3 în Erste Liga înaintea meciului cu Miercurea Ciuc. „Lupii” au adunat 42 de puncte în 25 de meciuri. De cealaltă parte, Miercurea Ciuc se află pe poziția a 5-a, cu 40 de puncte. Cu o victorie, oaspeții pot urca până pe ultima treaptă a podiumului.

Miercurea Ciuc, victorioasă în ultimele două dueluri directe

Corona Brașov are nevoie de o victorie în meciul de vineri seară cu Miercurea Ciuc. „Ciucanii” s-au impus în ultimele două dueluri directe. Pe 5 noiembrie 2023, Miercurea Ciuc a câștigat, scor 5-3, în Erste Liga.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la ultimul meci direct din 2023, desfășurat pe 23 decembrie, Miercurea Ciuc s-a impus la limită, scor 1-0, după reușita lui Levin. După meciul cu Miercurea Ciuc, Corona Brașov joacă, în deplasare, cu ACSH Gheorgheni. De cealaltă parte, Miercurea Ciuc o înfruntă pe teren propriu pe Haromszeki Agyusok în Campionatul Național.

ADVERTISEMENT
Tags: