Sport

Viktor Orban, premierul Ungariei, în tribune la Sepsi – FCU 1948 Craiova. Foto

Premierul Ungariei Viktor Orban a fost prezent în tribune la partida Sepsi - FCU 1948 Craiova din a doua etapă a SuperLigii.
21.07.2023 | 20:00
Viktor Orban premierul Ungariei in tribune la Sepsi  FCU 1948 Craiova Foto
Viktor Orban a fost prezent în tribune la Sepsi - FCU 1948 Craiova. Foto: captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

Viktor Orban se află încă de miercuri în România, iar premierul Ungariei a mers în tribune la partida care a deschis runda cu numărul 2 din SuperLiga, Sepsi – FCU 1948 Craiova. Orban a urmărit meciul de la Sf. Gheorghe alături de patronul Laszlo Dioszegi.

Viktor Orban, premierul Ungariei, în tribune la Sepsi – FCU 1948 Craiova

Viktor Orban a venit în România pentru Universitatea de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tuşnad. Vineri seară, camerele TV l-au surprins pe premierul Ungariei alături de Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, la confruntarea covăsnenilor cu FCU 1948 Craiova din a doua etapă a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Conducătorul din țara vecină a confirmat prezența la stadionul din Sf. Gheorghe și printr-un mesaj pe Instagram, unde premierul este foarte activ. „Hello, Sepsi! Am ajuns”, a fost mesajul alăturat unei fotografii de către Viktor Orban.

Viktor Orban Sepsi FCU 1948 Craiova
Viktor Orban a fost prezent în tribune la Sepsi – FCU 1948 Craiova. Foto: captură Digi Sport

De cealaltă parte, Peluza Sud a lui FCU 1948 Craiova nu a fost la meci. La meciul de la începutul anului, ultrașii olteni au avut scandări rasiste, iar meciul a fost suspendat definitiv. Mai mult decât atât, suporterii înfocați ai oltenilor se află în conflict cu patronul Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Viktor Orban nu a venit în premieră pe stadionul lui Sepsi

Nu este o premieră faptul că Viktor Orban a ales să urmărească din tribună un meci al celor de la Sepsi. Premierul Ungariei a asistat anul trecut la disputa Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1, în primul meci din al doilea tur al preliminariilor UEFA Conference League.

Viktor Orban a fost asaltat de fanii lui Sepsi înainte și după partida împotriva echipei din Slovenia. Premierul Ungariei s-a fotografiat alături de fanii formației finanțate de Laszlo Dioszegi și a distribuit totul pe contul oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

Premierul Ungariei va urca sâmbătă dimineață pe scena Universității de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tuşnad. În România, Viktor Orban s-a cazat la un hotel din localitate. Evenimentul ar urma să aibă loc, începând cu ora 10:30.

FCU 1948 Craiova a rămas în inferioritate numerică

FCU 1948 Craiova are o revanșă de luat în fața lui Sepsi. Cele două echipe au disputat „finala” pentru play-off în sezonul precedent, iar echipa antrenată pe atunci de Cristiano Bergodi s-a impus categoric, scor 4-0. Oltenii vor avea o misiune mult mai dificilă în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Mascarenhas a văzut direct cartonașul roșu din partea lui Adrian Cojocaru în prelungirile primei reprize. Fundașul stânga al oltenilor l-a faultat dur pe Jonathan Rodriguez. Meciul cu Sepsi reprezintă prima partidă oficială pe banca oltenilor a lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT