News

Apartament cu două camere situat într-un oraș important, scos la vânzare de ANAF. Prețul cerut

ANAF scoate la vânzare un apartament cu două camere situat într-un mare oraș din țară. Care este prețul cerut de Fisc pentru imobil.
12.07.2023 | 19:31
Apartament cu doua camere situat intrun oras important scos la vanzare de ANAF Pretul cerut
Cât cere ANAF pentru un apartament cu două camere și două balcoane dintr-un mare oraș. Sursa foto: ANAF / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

ANAF continuă scoaterea la vânzare a mai multor bunuri mobile și imobile. De această dată, miercuri, Fiscul anunță o licitație pentru un apartament cu două camere situat într-un oraș important.

Cât cere ANAF pentru un apartament cu două camere și două balcoane dintr-un mare oraș

Locuitorii din centrul țării sau cei din alte regiuni care caută să se mute în zona Ardealului trebuie să știe că, pe 26 iulie, ANAF-ul scoate la licitație publică un apartament cu două camere din municipiul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Este pentru a doua oară când Fiscul scoate la licitaţie această locuință. Într-o primă fază cerea pe el un preț de pornire de cel puțin 258.360 de lei. În prezent, licitația începe de la 172.240 de lei, undeva la 34.000 de euro.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, în temeiul prevederilor art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, vă facem cunoscut că în ziua de 26.07.2023, ora 12.00, la sediul A.J.F.P Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17, et. I, camera 111, organizează licitatia III pentru valorificarea: Apartament compus din 2 camere”, se arată în comunicatul ANAF.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele două camere, apartamentul mai are bucătărie, baie, cămară, hol, debara, 2 balcoane. Cei interesați trebuie să știe că acesta e situat în municipiul Sibiu, pe Şos. Alba Iulia, nr. 77.

Mașină cu un preț extrem de atractiv, scoasă la licitație de ANAF

Tot în această lună, dar pe data de 21, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca anunță că Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Cluj – Serviciul Fiscal Municipal Gherla – vinde prin licitație un Land Rover Freelander.

ADVERTISEMENT

Având ca an de fabricație 2001, mașina se vinde cu suma de 1.650 lei. ”Data si locul vânzării: 21 Iulie 2023, ora 10,00, în localitatea Gherla, Strada Armeneasca, nr. 63, jud. Cluj. Locația, perioada și intervalul orar în care bunurile pot fi vizionate: localitatea Geaca, jud. Cluj. Prețul de pornire al licitației, exclusiv TVA: – 1.650 lei”, se arată în anunț.

De pe site-ul celor de la ANAF aflăm că, pentru participarea la licitație, ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

ADVERTISEMENT
  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
ADVERTISEMENT
Tags: