Fotbal intern

Arbitrul care l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Să nu ni-l mai dea! Îi este frică”

12.02.2020 | 08:57
Arbitrul care la scos din minti pe Gigi Becali Sa nu nil mai dea Ii este frica
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a criticat prestația centralului Iulian Dima din meciul FCSB – Academica Clinceni, încheiat 0-0. Patronul „roș-albaștrilor” consideră că echipa sa trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în finalul partidei de pe Arena Națională, după un presupus henț comis de Cristian Albu.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,78 este cota pentru „Sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Iulian Dima, criticat de Gigi Becali

FCSB nu a reușit să învingă penultima clasată, Academica Clinceni, și să se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj. Chiar dacă recunoaște că echipa lui Bogdan Vintilă a făcut un meci modest, Gigi Becali declară că „roș-albaștrii” meritau o lovitură de pedepasă în finalul meciului.

Dincolo de evoluția jucătorilor noștri, foarte slabă, noi am avut 11 metri. Dacă o boxează, ce mai discutăm atât? Eu nici nu-l vreau pe Dima, ăsta. Nici nu-l cunosc. El, din cauza asta, arbitrează împotriva noastră, ca să nu mai zică lumea că ar exista nu știu ce relație.

ADVERTISEMENT

Să nu ni-l mai dea pe Dima! Nu-l mai vreau la meciurile FCSB-ului. Dacă-l delegi pe Dima la meciurile FCSB-ului, îi e frică”, a declarat patronul FCSB.

Faza reclamată de Gigi Becali a avut loc în minutul 84, când Florin Tănase a șutat spre poartă din interiorul careului, iar mijlocașul advers Cristian Albu a plonjat pentru a bloca balonul și a fost lovit în mână (click AICI pentru video cu faza).

ADVERTISEMENT

Cinci puncte de lider

După remiza cu Academica Clinceni, FCSB a rămas la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care a remizat, de asemenea, în etapa a 24-a, 0-0 la Mediaș, cu Gaz Metan.

Runda următoare, FCSB dispută al doilea episod al „Derby de România” din acest sezon, împotriva lui Dinamo, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct, cele două rivale sunt despărțite în clasament de 12 puncte, iar formația lui Dusan Uhrin a pierdut, matematic, șansa de a prinde play-off-ul.

  • 1-1 a fost FCSB – Dinamo, în turul sezonului regular
ADVERTISEMENT