Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică i-a găsit lui Gigi Becali „număr 10”. E din SuperLiga! „Poate juca clar la FCSB”

Marius Șumudică a discutat despre cine ar putea juca la FCSB și să preia rolul de număr 10, de creier limpede pe faza de construcție a atacului, chiar din SuperLiga.
22.04.2024 | 12:37
Marius Sumudica ia gasit lui Gigi Becali numar 10 E din SuperLiga Poate juca clar la FCSB
Poate JUCA Bauza la FCSB VERDICTUL FERM al lui Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a avut ca invitat la FANATIK SUPERLIGA pe antrenorul Marius Sumdica, noul specialist. Emisiunea este live pe website în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Juan Bauza, piesa de puzzle care lipsește la FCSB

Marius Șumudică, care ar putea ajunge la Rapid, a spus că Juan Bauza este unul dintre jucătorii buni pentru FCSB. Antrenorul l-a lăudat pentru calitățile sale de „număr 10“, care îi lipsesc FCSB-ului, aproape campioană în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza este jucătorul lui FCU Craiova și se zvonește că ar putea ajunge în curtea lui Gigi Becali. În cazul unei retrogradări a FCU Craiova, este probabil ca Bauza să plece cu destinația Bucureșți.

„Jucător cu potențial într-un angrenaj, într-un vestiar unde nu mai e el numărul 1 și se pune în slujba echipei. Poate să scoată din joben ceva care să îți dea calitate echipei.

ADVERTISEMENT

Dar în momentul în care devii zeflemist, devii cel mai important din cabină, nu ți se atrage atenția. Apar aceste fluctuații în aparițiile lui, ba joacă, ba nu joacă. [..] Poate să joace (n.r. Bauza la FCSB). Spune-mi tu un număr 10. Depinde ce sistem joci, dacă joci 4-2-3-1, îți trebuie un 10. Depinde de sistemul pe care-l joci, dar are valoare de FCSB“, a spus Marius Șumudică despre Juan Bauza.

FCU Craiova n-a putut să gestioneze vestiarul

Marius Șumudică a spus că vină principală aparține staff-ului și conducerii FCU Craiova 1948. Antrenorul consideră că aceștia nu au știut să își țină vedetele pe linia de plutire, ceea ce a atras controverse.

ADVERTISEMENT

„Acolo cred că trebuia luat și discutat cu el, adus pe linia de plutire pentru că ei au pierdut foarte mult. Trebuiau să îi câștige pe Bauza, Bahassa, pe Sidibe. S-a văzut și acum, i-a băgat a doua repriză, s-a schimbat jocul. Ei trebuiau să câștige jucătorii și nu erau în situația asta“, a spus Marius Șumudică în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Juan Bauza a strâns în acest sezon pentru FCU Craiova 23 de meciuri, 8 goluri. De asemenea, argentinianul a mai oferit și 6 pase de gol colegilor săi. De-a lungul celor 3 sezoane la FCU Craiova, Bauza a înscris 17 goluri și a oferit 18 pase de gol. Bauza are o contribuție în tricoul Craiovei de una la 2,37 meciuri.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova se află pe ultima poziție în SuperLiga, este prinsă în situații îngrijorătoare cu fiul lui Mititelu. Controversele din vestiar, situațiile din condurecere, schimbările dese de antrenori au plasat-o pe Craiova lui Mititelu la coada clasamentului.

Marius Șumudică i-a găsit lui Gigi Becali „număr 10”

ADVERTISEMENT