Sport

Arbitrul pe care Florinel Coman l-a înjurat un meci întreg, delegat de CCA la Farul – FCSB

CCA l-a delegat la centru la derby-ul Farul - FCSB pe arbitrul care a fost înjurat de Florinel Coman la finalul anului trecut.
30.03.2024 | 19:31
Arbitrul pe care Florinel Coman la injurat un meci intreg delegat de CCA la Farul  FCSB
Arbitrul înjurat de Florinel Coman la finalul anului trecut a fost delegat la Farul - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CCA l-a delegat la derby-ul Farul – FCSB, duminică, 31 martie, ora 21:00, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii pe Marcel Bîrsan. „Centralul” bucureștean a fost înjurat de mai multe ori de Florinel Coman în partida FCSB – Oțelul, scor 0-2, pe 3 decembrie 2023, când fotbalistul „roș-albaștrilor” a părut că „cere” al doilea cartonaș galben.

Marcel Bîrsan, delegat de CCA la Farul – FCSB!

Marcel Bîrsan este alesul lui Kyros Vassaras pentru derby-ul de la Ovidiu care le pune față în față pe Farul, campioana en-titre, și FCSB, liderul la zi din SuperLiga. „Centralul” de 42 de ani va fi ajutat de la linii de către asistenții Adrian Vornicu și Alexandru Florian Vișan.

ADVERTISEMENT

În camera VAR, Comisia Centrală a Arbitrilor i-a delegat pe Iulian Dima, acuzat că este rudă cu un membru din staff-ul „roș-albaștrilor”, și pe asistentul Iuliana Demetrescu. Arbitrul de rezervă a fost ales Valentin Porumbel.

Marcel Bîrsan a mai arbitrat-o de 3 ori pe FCSB în actuala stagiune: cu CFR Cluj (1-0), cu Oțelul (0-2) și cu Universitatea Craiova la retur (3-0). De cealaltă parte, Bîrsan a fost la centru la 5 meciuri ale Farului în acest sezon cu Universitatea Craiova (2-0), CFR Cluj (1-3), Voluntari (2-4), Rapid (0-0) și Dinamo (0-2).

ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan, înjurat de Florinel Coman la finalul anului trecut

Marcel Bîrsan a arbitrat înfrângerea celor de la FCSB cu Oțelul pe Arena Națională, scor 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. În partida de la București, Florinel Coman a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene și a fost suspendat pentru duelul cu FC U Craiova din Cupa României (0-2).

„Șeptarul” de la FCSB a văzut primul cartonaș galben în minutul 58 pentru proteste. Reluările TV au arătat că Florinel Coman i-a adresat mai multe injurii arbitrului. Internaționalul român a fost un car de nervi în finalul meciului cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut ieșiri nervoase la adresa arbitrului pentru a primi al doilea cartonaș galben și a fi eliminat. În cele din urmă, fotbalistul de la FCSB a primit al doilea cartonaș galben în minutul 90+6 pentru că nu a păstrat distanța regulamentară la o lovitură liberă.

Jucătorul „roș-albaștrilor” a căutat intenționat al doilea cartonaș galben pentru a fi suspendat pentru duelul cu FC U Craiova (0-2) din Cupa României. În cazul în care ar fi rămas cu un cartonaș galben, Coman ar fi lipsit la derby-ul cu CFR Cluj din Gruia (1-1).

ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan va bifa a 19-a apariție la centru în acest sezon de SuperLiga la derby-ul Farul – FCSB. „Centralul” bucureștean a arbitrat ultima oară duelul amical Suedia – Albania, scor 1-0, iar în SuperLiga a fost ultima oară la centru la UTA Arad – FC Voluntari (4-3) în prima etapă din play-out.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „GG” la meciul Farul - FCSB