Sport

Florinel Coman, suspendat după cartonașul încasat în FCSB – Oțelul. Cum a fentat pentru a juca în derby-ul cu CFR Cluj. Update

Florinel Coman a fost avertizat în meciul FCSB - Oțelul și va rata următorul meci important al liderului din SuperLiga.
03.12.2023 | 22:54
Florinel Coman suspendat dupa cartonasul incasat in FCSB  Otelul Cum a fentat pentru a juca in derbyul cu CFR Cluj Update
Florinel Coman și-a aflat suspendarea după cartonașul roșu primit cu Oțelul Galați. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
03-12-2023
21:05

Florinel Coman a fost eliminat și nu va juca în Cupa României

În finalul de meci, Florinel Coman a făcut tot posibilul să fie eliminat. Vedeta liderului chiar l-a înjurat pe arbitrul Marcel Bîrsan, care s-a ținut însă pe poziții și nu l-a dat afară.

Totuși, arbitrul bucureștean n-a mai rezistat și, când mai erau câteva secunde de jucat pe Arena Națională, i-a arătat lui Coman al doilea cartonaș galben pentru că a întârziat realuarea jocului la o aruncare de la margine a gălățenilor.

Astfel, coman va fi apt pentru meciul din etapa a 18-a a SuperLigii, derby-ul din Gruia cu CFR Cluj, dar nu va juca în ultima etapă din Cupa României, acolo unde FCSB are meci decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii, contra FC U Craiova.

Pierdere importantă pentru FCSB. Florinel Coman a fost avertizat pentru un gest nesportiv în repriza a doua a meciului cu Oțelul și va rata astfel derby-ul cu CFR Cluj.

Florinel Coman, suspendat după FCSB – Oțelul. Cum poate să joace cu CFR Cluj

Florinel Coman a avut o altercație cu Juri Cisotti în minutul 60 al partidei de pe Arena Națională la o lovitură de colț. Arbitrul partidei Marcel Bîrsan nu l-a iertat pe starul roș-albaștrilor și i-a arătat cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Florinel Coman a ajuns la patru avertismente și va fi suspendat în etapa viitoare. Pe FCSB o așteaptă derby-ul din etapa a 19-a, cu CFR Cluj, programat duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00.

Singurul mod prin care Coman ar putea să scape de suspendare în partida cu CFR Cluj este să mai ia un cartonaș galben și să fie eliminat până la finalul meciului cu Oțelul. În acest caz, atacantul va rata doar partida din Cupa României, cu FC U Craiova, care e programată joi, 7 decembrie, de la ora 20:45.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este cel mai bun fotbalist al liderului din SuperLiga în acest sezon. „Șeptarul” vicecampioanei a reușit șase goluri și șase assist-uri în cele 15 meciuri de campionat pe care le-a jucat până acum.

Coman, lăudat de Boloni

Ladislau Boloni a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că este impresionat de calitățile lui Florinel Coman. Vedeta FCSB a fost comparată cu un jucător important de la Bayern.

ADVERTISEMENT

„Ieri am vorbit despre jucătorii de la echipa națională și venind vorba despre Florinel Coman, concluzia noastră a fost că seamănă cu Coman francezul de la Bayern. Și nu numai la nume. Joacă același post, e cam același stil, doar că unul joacă la Bayern Munchen ceea ce spune multe.

Îmi place de acest tânăr, dar nu-l cunosc personal. Francezii se pregătesc de tragerea la sorți (n.r. – pentru Euro 2024) și România fiind în urna a doua s-ar putea să le fie adversar și atunci fiecare jurnalist are grupa lui, iar pentru echipa națională a României m-au ales pe mine să-mi dau cu părerea”, a declarat Boloni.

ADVERTISEMENT
3,75 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul FC U Craiova - FCSB din Cupa României Betano