Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Uniți machedonii între ei” Cristi Balaj vorbește despre legăturile de rudenie dintre arbitrul Dima și un oficial FCSB. Ce spune regulamentul

Cristi Balaj a venit cu o dezvăluire șoc la FANATIK SUPERLIGA după Sepsi - CFR Cluj 2-1. Iulian Dima este rudă cu un oficial din staff-ul celor de la FCSB.
18.12.2023 | 12:41
Uniti machedonii intre ei Cristi Balaj vorbeste despre legaturile de rudenie dintre arbitrul Dima si un oficial FCSB Ce spune regulamentul
Cristi Balaj a făcut dezvăluiri uluitoare. Iulian Dima este rudă cu un oficial de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a făcut praful arbitrajul după Sepsi – CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din SuperLiga. Damașcan a înscris al doilea gol al gazdelor în minutul 85, însă reluările au indicat un ofsaid la Rondon în construcția fazei. Deși faza a fost analizată în camera VAR de Iulian Dima, golul a fost validat.

„Uniți machedonii între ei” Cristi Balaj vorbește despre legăturile de rudenie dintre arbitrul Dima și un oficial FCSB. Ce spune regulamentul

Cristi Balaj a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA despre faza controversată din finalul meciului Sepsi – CFR Cluj, scor 2-1. Președintele ardelenilor a adus acuzații arbitrului din camera VAR, Iulian Dima, același oficial care le-a anulat al 4-lea gol clujenilor la partida cu Poli Iași, scor 3-3.

ADVERTISEMENT

Balaj a vorbit despre legăturile de rudenie dintre arbitrul Iulian Dima și Marius Ianuli, team-managerul FCSB, principala contracandidată a „roș-albaștrilor” la câștigarea titlului. „Încerc să mă abțin pentru că era de notorietate. Soția unuia e verișoară de gradul 2 cu nu știu cine.

În momentul când te întâlnești la evenimente în familie probabil că vrei să vorbești și de fotbal. Nu spun pentru că mergem mult prea departe dacă gândim așa. (n.r. este legat de Dima?) Da, da.

ADVERTISEMENT

Este permis până la nu știu ce grad de rudenie este permis. Uniți machedonii între ei. Nu e nimic grav. Și cei de etnie maghiară sunt uniți între ei. Nu am folosit nume. Nu știu dacă Dima e machedon, habar nu am”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

„Când se întâlnesc la evenimente de familie vorbesc doar de arte culinare?”

Despre legătura de rudenie dintre Iulian Dima și un oficial al celor de la FCSB a scris și ProSport. Concret, soția arbitrului Iulian Dima este verișoară de gradul 2 cu Marius Ianuli, team-managerul celor de la FCSB. Astfel, Iulian Dima este verișor prin alianță cu oficialul liderului din Superliga.

ADVERTISEMENT

„Am sosit la ora 4 în Cluj-Napoca. Am încercat să dorm cât se poate de mult și repede ca să pot să vorbesc. Există o neinspirație în ceea ce privesc delegările. Aici consider că este neinspirat (n.r. Vassaras). Sunt convins că cei de la CCA încearcă să găsească soluții.

Este de salutat că au venit cu acest comunicat, e important. Adrian Ilie e convins că dacă au un eveniment în familie Dima nu participă? Iar dacă se întâlnesc vorbesc doar de arte culinare?

ADVERTISEMENT

(n.r. de ce l-au delegat?) E permis, conform regulamentului e voie. În mod normal, nu ar trebui să fie absolut nicio problemă”, a mai spus Cristi Balaj, în direct, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, noi acuzații la adresa lui Iulian Dima: „Îl delegi în continuare și vezi ce se întâmplă”

„Omul trebuie să meargă să-și facă datoria, doar că îl expui în momentul în care apar greșeli. Pot să apară și greșeli, dar din punctul meu de vedere, la ce s-a întâmplat la Iași, unde au făcut eforturi să aibă argumente.

Care a fost singura posibilitate de a stabili un ofsaid de 3 milimetri pe teren? Să tragă linia încât să atingă cotul atacantului nostru. Îl delegi în continuare și vedem ce s-a întâmplat aseară, unde liniile au fost trasate corect. 

Ofsaidul a fost stabilit de cei din camera VAR. S-a stabilit că distanța între călcâiul atacantului Rondon și apărătorul nostru a fost de aproximativ jumătate de metru.

Acea linie este destul de lată, dar golul a fost anulat. Nu mai bine previi anumite lucruri? Ce ar trebui să mai facă domnul Dima?”, a încheiat Cristi Balaj.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina oficială Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

„Uniți machedonii între ei” Cristi Balaj vorbește despre legăturile de rudenie dintre arbitrul Dima și un oficial FCSB

ADVERTISEMENT