Sport

„Arde” Bănia înainte de Universitatea Craiova – FCSB! S-a deschis Peluza Sud de pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Câte bilete au la dispoziție fanii „alb-albaștrilor”

Suporterii „alb-albaștrilor” au luat cu asalt casele de bilete pentru a-și asigura un loc pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB.
25.04.2023 | 23:39
Arde Bania inainte de Universitatea Craiova  FCSB Sa deschis Peluza Sud de pe Stadionul Ion Oblemenco Cate bilete au la dispozitie fanii albalbastrilor
Arde Bănia înainte de Universitatea Craiova - FCSB! Câte bilete au fost vândute pentru derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
25-04-2023
20:48

S-a deschis Peluza Sud a Stadionului „Ion Oblemenco” pentru Universitatea Craiova - FCSB

Suporterii Universității Craiova au luat cu asalt Stadionul „Ion Oblemenco” pentru derby-ul cu FCSB din etapa cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Partida din Bănie este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00.

FANATIK a dezvăluit că 16.500 de bilete au fost vândute, fără a fi luate în calcul cele 4.000 de abonamentele, cu cinci zile înaintea meciului. Iar pentru a fi sold-out, organizatorii au decis să deschidă și Peluza Sud a arenei.

Astfel, fanii „alb-albaștilor” vor beneficia în plus de 6.000 de bilete. „Știința umple și Peluza Sud! 6000 de bilete disponibile in sectoarele dinspre Bulevardul „Ilie Balaci” pentru o atmosferă incandescentă. Alb-albaștrii să fie cei buni!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook de Universitatea Craiova.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este programat duminică, de la ora 21:00, iar Eugen Neagoe și Sorin Cârțu au făcut apel la suporteri pentru un stadion arhiplin. Oltenii au manifestat un interes enorm pentru biletele la confruntarea de pe arena din Bănie, iar „alb-albaștrii” au vândut un număr impresionant de tichete.

Arde Bănia înaintea de Universitatea Craiova – FCSB! Câte bilete au fost vândute pentru derby

Sorin Cârțu a dezvăluit că obiectivul „alb-albaștrilor” în play-off este poziția secundă din clasament, însă oltenii vor să fie sigur de calificarea în cupele europene pentru prima dată. Universitatea Craiova este la două lungimi în spatele celor de la FCSB, cu 37 puncte, iar o victorie pe stadionul „Ion Oblemenco” i-ar ajuta pe „juveți”.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a anunțat că oltenii au nevoie de susținerea publicului pe stadionul „Ion Oblemenco” cu FCSB, iar tehnicianul i-a chemat pe suporteri pe arenă. Universitatea Craiova traversează o formă bună în campionat, iar fanii privesc cu optimism derby-ul cu „roș-albaștrii”.

Universitatea Craiova a pus în vânzare tichetele pentru derby-ul cu FCSB în urmă cu trei zile, iar suporterii au mers repede la casele de bilete din Bănie. Din informațiile FANATIK, formația din Bănie a vândut în jur de 16.500 de bilete pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, fără să includem aici cele aproximativ 4.000 de abonamente.

ADVERTISEMENT

Tribuna a doua este aproape de sold-out, iar cele mai multe bilete rămase se regăsesc la Peluza Nord și Tribuna VIP. Astfel, oficialii Universității Craiova pot lua în calcul să deschidă Peluza Sud pentru ca stadionul „Ion Oblemenco” să fie sold-out pentru derby-ul cu FCSB.

Cea mai mare pierdere a Universității Craiova pentru derby-ul cu FCSB: „Stupid, e doar vina mea”

Alexandru Crețu a văzut cartonașul roșu după o intrare la Nicolae Păun în Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-2, și va rata derby-urile cu FCSB și CFR Cluj. Mijlocașul „alb-albaștrilor” și-a pus cenușa în cap după eliminarea de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit pentru victorie. Le mulțumesc băieților că au luptat și au jucat fără mine 30 de minute. Le mulțumesc că au adus cele trei puncte. Am luat un roșu stupid, e doar vina mea. Îmi pare rău că ratez două meciuri foarte importante pentru echipă. Chiar sunt dezamăgit.

Erau foarte importante cele trei puncte. Vorbeam înaintea meciului că indiferent cum vom evolua și indiferent cum va decurge jocul trebuie să mergem cu cele trei puncte acasă. E clar că victoriile aduc victorii, îți aduc moral. „Nu neapărat că suntem discreți, dar e greu să vorbești de titlu.

ADVERTISEMENT

Să zicem: ‘bă, ne batem la titlu’. Nu pentru că sunt echipe în față noastră joacă și ele. Ok, matematic, dar la fotbal nu e matematică”, a declarat Alexandru Crețu la finalul confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „GG” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: