Sport

Eugen Neagoe, bucuros după Sepsi – U Craiova 1-2: „E o victorie frumoasă! Le mulțumesc suporterilor, sunt formidabili”

Eugen Neagoe a fost bucuros după victoria obținută de Universitatea Craiova în duelul din deplasare cu Sepsi OSK, scor 2-1.
21.04.2023 | 23:02
Eugen Neagoe bucuros dupa Sepsi  U Craiova 12 E o victorie frumoasa Le multumesc suporterilor sunt formidabili
Eugen Neagoe, bucuros după Sepsi - U Craiova. Sursă foto: spottpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor este mulțumit de felul în care au evoluat jucătorii săi, ținând cont că al doilea gol al oltenilor a fost marcat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Alexandru Crețu, care va lipsi în duelul cu FCSB.

Eugen Neagoe, bucuros după Sepsi – U Craiova

Eugen Neagoe a fost bucuros după victoria obținută de Universitatea Craiova în duelul cu Sepsi, scor 2-1, lăudându-și jucătorii pentru că au reușit să marcheze în inferioritate numerică împotriva unui adversar puternic:

ADVERTISEMENT

„Cred că e o victorie meritată, vreau să-i felicit pe băieți, am interpretat foarte bine acest joc, le-am spus că în prima repriză nu vreau să riscăm prea mult, iar în a doua să punem presiune pe adversari.

Koljic și Baiaram au făcut un efort foarte mare, iar cei care au intrat pe teren au demonstrat din nou că sunt jucători foarte valoroși și pot face diferența, noi nu avem titulari și rezerve.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dorit să primim acel gol în finalul meciului, era parcă mai frumos un 2-0, dar asta este. Vreau să le mulțumesc suporterilor, sunt formidabili, suntem susținuți la fiecare partidă. Le mulțumesc și suporterilor lui Sepsi, am petrecut o perioadă frumoasă împreună”.

„Sunt foarte mulțumit de Roguljic și Markovic!”

„Sunt mulțumit, îi felicit pe jucătorii care au intrat, Roguljic și Markovic sunt jucătorii care au marcat și împotriva Rapidului. Eu am considerat că este mai bine să intre pe parcursul celei de-a doua reprize.

ADVERTISEMENT

Golul doi ei l-au făcut, sunt foarte mulțumit de ei. Cred că dacă era puțin mai inspirat Markovic mai înscria încă un gol, atunci când a avut mingea pe piciorul drept. E o victorie frumoasă, meritată”, a continuat Eugen Neagoe.

„Vor avea și ei două zile libere, chiar dacă ei vor merge cu noi astăzi și ne vom petrece noaptea în cantonament. O să fie nunta lui Andrei Ivan și botezul fetiței sale, o să se distreze jucătorii acolo și o să fie alături de noi și patronul, care a promis că vine dacă o să câștigăm astăzi.

ADVERTISEMENT

Vrem să câștigăm împotriva FCSB-ului, cred că suporterii noștri sunt mulțumiți de ce au văzut în această seară!”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT