Sport

Sold out în timp record la Rapid – FCSB! Giuleştenii au vândut în câteva ore toate tichetele pentru derby-ul de duminică

Giuleștiul fierbe pentru primul mare derby al sezonului. În etapa a doua din SuperLiga, Rapid primește vizita lui FCSB, iar suporterii alb-vișinii au format cozi imense la casele de bilete de la stadion.
22.07.2022 | 18:33
Sold out in timp record la Rapid  FCSB Giulestenii au vandut in cateva ore toate tichetele pentru derbyul de duminica
Arde Giuleștiul înaintea derby-ului cu FCSB! Cozi infernale la casele de bilete, luate cu asalt de suporterii Rapidului. FOTO: sport.ro
ADVERTISEMENT
22-07-2022
16:38

Sold-out la Rapid - FCSB! S-au vândut toate biletele în câteva ore

Meciul Rapid – FCSB se va disputa cu casa închisă. Giuleştenii au anunţat că s-au vândut toate biletele în câteva ore: „Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!”

Rapid – FCSB este meciul etapei cu numărul doi din SuperLiga. Partida se va juca în Giulești, duminică, 24 iulie, de la ora 21:30. Organizatorii se așteaptă ca arena de sub Podul Grant să fie sold-out, având în vedere cozile uriașe care s-au format la casele de bilete.

„Full House” Giulești! Stadionul Rapidului va fi arhiplin la derby-ul cu FCSB

Deși sezonul trecut au obținut o victorie pe Național Arena în fața celor de la FCSB, scor 1-0, grație autogolului marcat de Paulo Vinicius, rapidiștii au preferat de această dată să programeze derby-ul în Giulești.

ADVERTISEMENT

Noul stadion al alb-vișiniilor are o capacitate de doar 14.047 de locuri, dar acesta va fi umplut până la refuz pentru vizita vicecampioanei României. Rapidiștii au sete de revanșă, după ce, la ultimul meci direct, roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1.

În ciuda faptului că prețurile tichetelor nu sunt deloc ieftine, fanii echipei lui Adrian Mutu au creat cozi imense la casele de bilete ale stadionului Giulești.

ADVERTISEMENT

Prețul biletelor la Rapid – FCSB

„Puteți achiziționa bilete pentru meciul cu FCSB, de la Stadionul Rapid – Giulești unde vor fi patru case deschise.

Prețul biletelor: 

Peluza Nord: 30 lei
Peluza Sud: 30 lei
Tribuna a II-a (central): 55 lei
Tribuna a II-a (periferic): 45 lei
Tribuna I (central): 65 lei
Tribuna I (periferic): 55 lei
Tribuna 0: 200 lei
Tribuna VIP: 300 lei 

ADVERTISEMENT

Prețul abonamentelor: 

Peluza Nord: 345 lei
Peluza Sud: 345 lei
Tribuna a II-a (central): 600 lei
Tribuna a II-a (periferic): 500 lei
Tribuna I (central): 700 lei
Tribuna I (periferic): 600 lei
Tribuna 0: 1500 lei
Tribuna VIP: 4500 lei
Peluza Sud (Family Pack: un adult + un copil până în 14 ani): 520 lei

Accesul la meciul de duminică se va face începând cu ora 19:30”, au transmis rapidiștii, prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a primit întăriri în atac

Toni Petrea ar putea avea parte de o surpriză la derby-ul de duminică. Adrian Mutu a primit întăriri înaintea meciului cu FCSB. „Briliantul” a primit atacantul mult dorit în această perioadă de mercato.

Rapid l-a transferat de la CFR Cluj pe Marko Dugandzic, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Croatul e apt de joc și ar putea debuta în alb-vișiniu chiar împotriva rivalilor de la FCSB. Atacantul a semnat un contract valabil două sezoane, cu opţiune pe încă unul, și va încasa un salariu lunar de 10.000 de euro.

„Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, a declarat Marko Dugandzic.

  • 600 de fani ai FCSB-ului îi vor susține pe roș-albaștri în Giulești

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 9,25 este cota pentru „2 și peste 3,5 goluri” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT