Sport

Transfer înainte de Rapid – FCSB! Marko Dugandzic a semnat cu giuleştenii: “Am auzit doar lucruri bune despre club!”

FANATIK a aflat că Rapid l-a transferat de la CFR Cluj pe atacantul croat Marko Dugandzic (28 de ani). „Alb-vișiniii” l-au mai adus și pe Jayson Papeau înainte de derby-ul cu FCSB, înlocuitorul lui Rareș Ilie.
22.07.2022 | 11:00
Transfer inainte de Rapid  FCSB Marko Dugandzic a semnat cu giulestenii Am auzit doar lucruri bune despre club
Marko Dugandzic a semnat cu Rapid. Sursa: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT
22-07-2022
10:56

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid: "Am auzit doar lucruri bune despre club!"

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid şi a oferit primele declaraţii din postura de jucător al giuleştenilor: „Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”.

Atacantul a semnat un contract valabil două sezoane, cu opţiune pe încă unul. 

Victor Angelescu a promis două transferuri înainte de derby-ul cu FCSB, iar Marko Duganzic și Jayson Papeau vor semna cu Rapid

Dan Șucu și Victor Angelescu i-au adus atacant lui Adrian Mutu înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Rapid și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul atacantului croat în vârstă de 28 de ani, Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Rapid l-a convins și pe jucător în miez de noapte să semneze. Croatul refuza inițial oferta de la 10.000 de euro pe lună, deoarece la CFR Cluj avea un salariu dublu, anunţă Digisport.

Campioana României va primi în urma transferului 175.000 de euro. Rapid mai are de achitat 200.000 de euro către CFR Cluj și pentru transferurile lui Valentin Costache și Florentin Ștefan, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic, rezervă neutilizată la CFR Cluj în meciul din Conference League cu Inter Escaldes

Marko Dugdanzic nu a jucat niciun minut în meciul lui CFR Cluj din turul al doilea al Conference League, pe teren propriu cu andorrezii de la Inter Escaldes, semn că transferul la Rapid era aproape perfectat.

Atacantul din Croația a evoluat la CFR Cluj în Supercupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a debutat în noul sezon din SuperLiga tocmai cu Rapid, când a jucat 71 de minute.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Dugandzic a reușit patru goluri în 20 de meciuri și este evaluat conform Transfermarkt la 500.000 de euro.

Victor Angelescu s-a ținut de cuvânt și a adus doi jucători înainte de derby-ul cu FCSB

Adrian Mutu cerea 4-5 transferuri după plecarea lui Rareș Ilie la Nice, iar conducerea Rapidului e gata să îi semneze pe Jayson Papeau și Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

„Transferul lui Albu a fost definitivat. Sunt mai mulți jucători de care suntem interesați și din afara si din campionat. E greu sa ai o impresie dupa primul joc. Am avut trei absenți. Nu am făcut un meci stralucit, dar nici unul prost. Puteam termina la egalitate.

Sigur că se putea mai bine la meciul cu CFR Cluj, dar am întâlnit campioana, a fost un meci dificil. Nu pot să spun că sunt nemulțumit. Așteptările de la meciul cu FCSB ar fi să câștigăm, derby-urile se joacă altfel, dar avem un lot decimat. Noi încercăm să perfectăm două transferuri până la meci (n.r. cu FCSB). Sperăm să reușim”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT