Life

Aris Eram, dezvăluire neașteptată. Cum a ajuns fiul Andreei Esca să fie exmatriculat din liceu: “Zici că eram la poliție”

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a făcut o dezvăluire neașteptată. Concurentul de la America Express a fost exmatriculat din liceu.
03.11.2023 | 00:25
Aris Eram dezvaluire neasteptata Cum a ajuns fiul Andreei Esca sa fie exmatriculat din liceu Zici ca eram la politie
Cum a ajuns Aris Eram să fie exmatriculat din liceu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aris Eram, concurent la America Express alături de sora lui, Alexia Eram, a făcut o dezvăluire neașteptată. Fiul Andreei Esca a fost exmatriculat din liceu timp de o săptămână.

Aris Eram, dezvăluire neașteptată. Fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu

Andreea Esca a fost întotdeauna discretă în legătură cu familia ei, până când copiii au împlinit vârsta majoratului. Alexia Eram a început, de câțiva ani, să fie activă pe rețelele sociale, iar fratele ei mai mic, Aris, s-a făcut remarcat odată cu participarea la America Express.

ADVERTISEMENT

Copiii Andreei Esca au studiat la același liceu, acolo unde regulile erau foarte stricte. Dacă aveau absențe sau întârzieri nemotivate, elevii erau pedepsiți cu detenție. Tânăra a recunoscut că și ea a făcut detenție pentru o faptă petrecută în perioada liceului.

Aris a completat-o pe sora lui și a dezvăluit că și el a fost pedepsit la liceu, atunci când avea sub 18 ani. Tânărul a mărturisit că a ajuns să fie exmatriculat o săptămână.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a ajuns să fie exmatriculat a fost faptul că a avut la el un spray cu piper. A mers apoi la baie, acolo unde a testat spray-ul împreună cu prietenii.

“Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit. (…)

ADVERTISEMENT

E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el.

Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră. Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…)

ADVERTISEMENT

Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe.

Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a spus concurentul de la America Express în cadrul podcastului Badassmom, găzduit de Giulia Anghelescu.

Aris Eram studiază în străinătate

După ce a absolvit liceul în România, fiul Andreei Esca a plecat la studii în Barcelona. După ce va termina studiile, tânărul are de gând să revină în România, unde își va pune în aplicare planurile.

Cu ceva timp în urnă, Andreea Esca a dezvăluit că fiul ei stă într-o garsonieră modestă în Barcelona. Cu toate cestea, garsoniera este dotată cu cele necesare pentru Aris.

“Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră”, a spus știrista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Cei doi au fost încurajați de părinți să-și urmeze studiile superioare în altă țară. Alexia a absolvit o facultate unde a studiat managementul în modă, în Marea Britanie, în timp ce fratele ei și-a dorit ceva în domeniul business.

ADVERTISEMENT
Tags: