Life

Armin Nicoară a aruncat un teanc de bani pe Jador. Imagini spectaculoase de la nunta cu Claudia Puican

Jador a făcut show la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican, iar mirele l-a răsplătit pe măsură. Saxofonistul a aruncat un teanc de bani pe cântăreț.
28.09.2022 | 11:44
Armin Nicoara a aruncat un teanc de bani pe Jador Imagini spectaculoase de la nunta cu Claudia Puican
Armin Nicoară a aruncat cu banii pe Jador. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit pe 27 septembrie și chiar dacă saxofonistul spunea că petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, evenimentul s-a dovedit a fi unul spectaculos. Mireasa i-a făcut soțului său un cadou și l-a adus pe Jador. Prezența cântărețului a fost apreciată mai ales de mire, care l-a acoperit cu bani.

Armin Nicoară l-a acoperit pe Jador cu bani la propria nuntă

Pe 27 septembrie, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut pasul cel mare. Au spus cel mai important „Da” din viața lor în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost unul spectaculos, dar s-au întâmplat și lucruri neprevăzute. De pildă, petrecerea a fost întreruptă de Poliție. 

Cu toate că nunta era cât pe aici să nu mai aibă loc din cauza programului încărcat al mirilor, motiv pentru care au ales ca după să sărbătorească doar cu un număr mai mic de persoane, Claudiei Puican și lui Armin Nicoară le-au fost alături la Timișoara persoanele cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără și Jador. Mireasa i-a făcut o surpriză soțului său și l-a chemat pe artist atât în calitate de invitat, cât și pentru a le cânta.

Jador a avut grijă să întrețină atmosfera și să-i bucure pe miri, dar și pe nași, pentru că de menționat este că Roxana Vașniuc și Ionuț, părinții spirituali ai saxofonistului și ai proaspetei sale soții, s-au căsătorit în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a uitat-o pe frumoasa vedetă și a curs cu dedicații pentru cei prezenți, după cum se poate observa din imaginile surprinse la nuntă.

@margaretadaniela4 @Jador #5pasidebine #misiuneatiktok #4you #4upage #4u #foryourpage #foryoupage #foryou #for #jador #jadorasii #jadorasiipower #jadoroficial❤️ #jador_adevarat #viral #viraltiktok #viralvideo #armin #claudiapuican #live #nunta #show #cununie #fani #fanijador💪 #putereadragostei #putereadragostei2 #puterea_dragostei #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypp #muzica ♬ sunet original – Margareta Daniela480

Armin Nicoară a aruncat cu banii

Drept dovadă că Armin Nicoară s-a bucurat din plin de surpriza pregătită de iubita lui este că nu s-a uitat la bani și a aruncat un întreg teanc pe Jador.

ADVERTISEMENT
@robertan9 #jador #arminnicoara ♬ sunet original – Robert

De pe margine, invitații s-au bucurat de atmosferă, în frunte cu mireasa și nașa care nu s-au oprit din dans nici măcar pentru o clipă.

ADVERTISEMENT