Life

Claudia Puican, surpriză pentru Armin Nicoară în ziua nunții. Pe cine a invitat la marele eveniment

Claudia Puican a pregătit o surpriză pentru Armin Nicoară în ziua nunții lor. Pe cine a invitat blondina la marele eveniment.
27.09.2022 | 22:29
Claudia Puican surpriza pentru Armin Nicoara in ziua nuntii Pe cine a invitat la marele eveniment
Claudia Puican, surpriză pentru Armin Nicoară în ziua nunții. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Puican i-a făcut o surpriză lui Armin Nicoară în ziua nunții lor. Blondina a invitat un artist cunoscut la marele eveniment care are loc în Timișoara.

Claudia Puican, surpriză pentru Armin Nicoară în ziua nunții

Armin Nicoară și partenera sa de viață, Claudia Puican, se bucură de marele eveniment important din viața lor. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu astăzi, 27 septembrie, la Timișoara.

ADVERTISEMENT

În ziua nunții cu celebrul saxofonist, Claudia Puican a invitat pe cineva special la eveniment.

Interpreta de muzică populară l-a invitat pe Jador, despre care spune că nu ar fi putut lipsi de la nunta ei cu Armin Nicoară.

Artistul a venit în calitate de invitat la nuntă, dar și pentru a cânta, după cum a dezvăluit Claudia Puican.

ADVERTISEMENT

“Nu putea el să lipsească de la nunta mea. Este o surpriză muzicală, bineînțeles, vine și în calitate de invitat, dar și să cânte. Jador!”, a declarat Claudia Puican pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Armin Nicoară a fost plăcut surprins de apariția lui Jador și nu se aștepta ca interpretul de muzică de petrecere să fie prezent în această zi specială.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul credea că Jador este la un alt eveniment și că nu ar fi putut ajunge tocmai la nunta lui cu Claudia Puican.

“Mamă! Jador! Mă bucur că vine alături de noi, pentru că astăzi mai sunt evenimente și credeam că este la alt eveniment și nu poate să ajungă.”, a fost reacția artistului.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit religios

Claudia Puican și Armin Nicoară au avut cununia religioasă astăzi, iar de la eveniment nu au lipsit membrii familiei și apropiații cuplului.

Cei doi au postat imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare, acolo unde sunt foarte activi, spre bucuria fanilor.

La evenimentul de astăzi au venit în jur de 150 de invitați. Cei doi vor organiza o petrecere mai mare în viitor, acolo unde vor avea 1.000 de invitați, după cum a declarat Armin Nicoară pentru FANATIK, înainte de nuntă.

“În jur de 150. Azi va fi doar primul chef, însă nunta cea mare, cu 1.000 de invitați va fi când va da Domnul. Vom fi cu nașii, cu familia, cu prietenii apropiați.”, a dezvăluit Armin Nicoară pentru FANATIK.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt nașii de cununie ai celor doi îndrăgostiți.

În urmă cu câteva luni, Armin Nicoară și Claudia Puican au organizat o petrecere de nuntă în Turcia, însă nu erau căsătoriți religios și nici în acte la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT