Life

Armin Nicoară mini-concert în avionul de Dubai. Cântărețul a făcut show cu saxofonul printre stewardese Video

Armin Nicoară a surprins plăcut pasagerii dintr-un avion de Dubai. Saxofonistul a făcut un show de zile mari, iar asta se poate vedea în imagini.
11.12.2022 | 20:50
Armin Nicoară a făcut furori într-un avion de Dubai. Artistul a susținut un mini-concert. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din România. Are un talent aparte, iar nu puțini sunt cei care îi apreciază muzica.

Armin Nicoară mini-concert în avionul de Dubai

Cel mai recent eveniment la care a fost protagonist însă, i-a uimit pe mulți. Armin Nicoară a susținut un mini-concert în avionul de Dubai și a surprins plăcut întreg personalul.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a luat cu el, evident și saxofonul, iar personalul de la bordul avionului a fost mai mult decât încântat să îi asculte prestația.

Toată lumea de la bord a filmat momentul, iar unele dintre stewardese au început chiar să și cânte în momentul în timpul prestației artistului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost și pasageri care au început să plângă, surprinși de momentul artistic.

Întreaga călătorie s-a dovedit a fi o experiență de neuitat pentru pasageri și evident și pentru personalul avionului, iar asta se poate vedea chiar în clipul video de mai jos.

Drama trăită de Armin Nicoară

Deși acum Armin Nicoară se bucură de o carieră de mare succes, viața artistului nu a fost întotdeauna ușoară.

ADVERTISEMENT

Până să își cunoască marea iubire, pe Claudia Puican, care i-a devenit recent și soție, Armin Nicoară a trăit momente de calvar.

Acesta suferea de depresie, iar mai apoi a ajuns să fie diagnosticat și cu diabet. Diagnosticul primit din partea medicilor a fost unul atât de dureros pentru el, încât artistul povestea recent că au fost momente în care s-a gândit inclusiv la suicid.

ADVERTISEMENT

”Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…)

Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?”, mărturisea Armin Nicoară, în emisiunea “Fiță cu Adiță”, în urmă cu ceva timp.

Între timp însă, viața avea să îi rezerve o surpriză. Artistul a cunoscut-o pe Claudia Puican, care l-a ajutat să treacă și peste depresie și de asemenea, l-a învățat să își accepte și boala.

În prezent cei doi sunt căsătoriți, de câteva luni bune și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Episodul de atunci a fost lăsat în urmă, iar Armin Nicoară povestește că a luat totul ca o lecție de viață extrem de importantă pentru el.

ADVERTISEMENT