Sport

Aroganța gazdelor în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Cum au fost prezentați jucătorii și echipa lui Rotaru

Echipa lui Adrian Mititelu a fost organizatoare la partida de pe Ion Oblemenco. Gazdele au profitat de acest aspect și au lansat o serie de aroganțe către adversar.
10.03.2024 | 23:38
Aroganta gazdelor in FC U Craiova 1948  Universitatea Craiova Cum au fost prezentati jucatorii si echipa lui Rotaru
Ștefan Baiaram a decis partida de pe Ion Oblemenco. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul Olteniei, FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova, a aprins orașul în ziua meciului dar și orgoliile participanților prin diverse aroganțe. Meciul a început pentru suporteri cu câteva ore înainte de start. Suporterii celor două formații s-au bătut crunt pe străzile din centrul Craiovei. 

Mitriță, prima victimă

Gazdă pe Ion Oblemenco a fost echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova 1948. Din postura de organizator, FCU nu a ratat ocazia de a arunca cu săgeți ironice către rivală, ajutați de tehnologia stadionului.

ADVERTISEMENT

Totul a început timid, la golul egalizator al Universității Craiova, marcat de Alexandru Mitriță cu o execuție splendidă. Omul de la butoane al echipei lui Mititelu a scris pe tabela de marcaj, Ionuț Mitriță, ca marcator.

O mișcare fină, având în vedere că atacantul oltenilor poartă și numele de Ionuț. Câteva momente mai târziu, a urmat rândul lui Virgil. Virgil Ivan. Așa a fost anunțat Andrei Ivan la intrarea în teren. Din nou, de menționat, Ivan poartă și numele de Virgil în buletin.

ADVERTISEMENT

Sigla veche a apărut pe tabelă

Oamenii lui Mititelu nu s-au ferit însă să își arate aroganțele eletronice când au pus pe tabela de marcaj sigla veche a echipei patronate de Mihai Rotaru. O mișcare menită să deranjeze asistența, în speță, suporterii oaspeților.

Organizatorii partidei nu l-au iertat nici pe omul care a decis partida. “Zorro” de Oltenia, Ștefan Baiaram, a înscris golul victoriei în minutul 77 cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

După înscrierea golului, gazdele au reacționat la supărarea din teren cu un bairam. Din nou, pe tabela de marcaj a stadionului Ion Oblemenco a fost scăpată o aroganță “mititică”. În loc de Baiaram, oamenii lui Mititelu au decis să o pună de un Botez, ieșind Bairam pe tabelă.

Astfel, s-a ajuns ca pe tabelă să fie scris ca marcator un oarecare Bairam și nu Baiaram. Tertipurile, aroganțele sau scăpările gazdelor nu au avut succes prea mare în rândul suporterilor. Detaliile au fost observate doar de trimișii Fanatik la partida din Superligă.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Olteniei a avut două reprize diametral opuse. În primele 45 de minute, echipa lui Mittielu a condus ostilitățiile. După pauză, oaspeții au revenit faorte bine în joc și au întors jocul, dar și rezultatul.

ADVERTISEMENT