Sport

Bătaie între fani la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Scene de război în centrul orașului. Video

FC U Craiova 1948 a primit vizita Universității Craiova, în etapa cu numărul 30 a SuperLigii. Înaintea partidei, fanii celor două echipe s-au bătut în centrul orașului.
10.03.2024 | 22:04
Bataie intre fani la FC U Craiova 1948  Universitatea Craiova Scene de razboi in centrul orasului Video
Bătaie între galerii înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Partida dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova este penultimul meci care are loc în sezonul regulat al SuperLigii. Clubul lui Adrian Mititelu îl are pe banca tehnică pe Nicolo Napoli, cel care se află la al zecelea mandat la FC U Craiova.

Bătaie între galerii înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Derby-ul din Bănie nu a fost lipsit de incidente. Suporterii celor două echipe s-au întâlnit în centrul orașului și au pornit un scandal.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care se poate observa cum fanii sunt implicați într-o bătaie, aceștia lovindu-se cu scaune luate de la terasele din jur. VIDEO

Imaginile arătă cum jandarmii intervin, iar suporterii scandalagii sunt alungați. În urma lor, terasele au rămas vandalizate, fiind vorba și de pagube materiale.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, mesaj ironic în startul derby-ului cu FC U Craiova

Suporterii lui FC U Craiova și Universitatea Craiova au făcut spectacol în startul derby-ul din Bănie. Primii care au ieșit la rampă au fost suporterii din Peluza Nord a echipei lui Mihai Rotaru.

Peluza Nord a afișat un banner cu un mesaj ironic la adresa lui Adrian Mititelu și a suporterilor lui FC U Craiova 1948. „De câți mititei e nevoie să rezolve un cub rubik? De toți… și tot câștigă cubul”, a fost mesajul ironic afișat de suporterii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Peluza Sud 97, cea care o suține pe FC U Craiova, a răspuns printr-o scenografie spectaculoasă.

fcu craiova

Echipele de start de la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948: D. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Achim, D. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu
Rezerve: Gurău, Kvacik, Lekiatas, Negru, Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Mitriță
Rezerve: Goga, Vlădoiu, Soiri, Maldonado, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, R. Silva, Danciu, Blesa, Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

ADVERTISEMENT